ma 25.03. klo 18:30

Kiekko-Espoo - TUTO

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuka olisi uskonut? Espoossa nähdään kuin nähdäänkin game seven!

Kiekko-Espoo näytti etenevän rallatellen Mestiksen välieriin, mutta Turussa oltiin näköjään eri mieltä. TUTO on tehnyt mahdottomalta tuntuvan tempun, ja kammennut 3-0 tappiolta itsensä ottelusarjassa game seveniin. Sarjojen katkaiseminen ei ole koskaan helppoa, mutta tällaista trilleriä tuskin moni odotti ottelusarjasta. Lauantaina kuudes ottelu Turussa oli tiukka, ja ratkesi vasta jatkoajalla. Maanantaina Espoossa on odotettavissa sydämentykytystä aiheuttava jännitysnäytelmä.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Lauantain ottelu kaatui espoolaisittain tehottomuuteen. Kiekko-Espoo jäi lopulta yhteen maaliin, vaikka paikkoja kyllä oli. Jatkoajalla peli oli tulevan liigajoukkueen hallinnassa, mutta TUTO:n läpiajon ja sitä seuranneen rangaistuslaukauksen seurauksena ottelusarjan ratkaisu siirtyi maanantaille. Tomas Westerlundin suojateille ei voi antaa puhtaita papereita ratkaisuhetkien pelaamisesta, ja nyt virheestä voidaan joutua maksamaan todella kovaa hintaa.

Mestis

@Mestis
🚨 Joel Kerkkänen ratkaisee ottelun rankkarista ensimmäisessä jatkoerässä ja tässä ottelusarjassa nähdään seiskapeli maanantaina! 🔥 @TUTOHockey

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @KMuttilainen

Jonne Virtasen joukkueelle on annettava taistelusta täydet pisteet. TUTO vaikutti jatkoajalla väsyneeltä, ja tappio roikkui jo ilmassa. Tämän asetelman kääntäminen päälaelleen ja ylipäätään kolmen perättäisen ottelun voittaminen lähes toivottomista asemista on kova temppu. Lauantaina pelattiin lähes 75 minuuttia raastavaa play off -kiekkoa, joten palautuminen on nyt avainasemassa.

Kiekko-Espoo oli siis tappiostaan huolimatta viimeksi joukkueista pelillisesti edellä. Lisäksi sillä on kotietu. Mutta seitsemänteen peliin TUTO:lla on henkinen etuote. Vaikka sitä ei myönnettäisikään, espoolaiset ovat varmasti hermona. Ja se voi ratkaista paljon game sevenissä. Kun vierasvoitosta saa neljän kerrointa, on sitä pakko yrittää.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!