Mestis ti 21.11. klo 18:30

Kiekko-Pojat - Hokki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Evakkohallin aski sopii kotijoukkueelle – ja peli kulkee!

Joensuun Kiekko-Pojat elää kovia aikoja, kun kotihalli Mehtimäessä on remontissa. Kotipelit Outokummussa vetävät rajallisesti porukkaa, ja talous on arvatenkin tiukoilla. Säästöliekillä kasatusta miehistöstä ei tälle kaudelle ihmeitä odotettu, mutta joukkue on vastannut huutoon kerrassaan erinomaisesti. Hokillakaan ei ole helppoa – tämä kausi menee selviytymistaistelun merkeissä. Paikka putoamiskarsinnoissa on Hokilla peikkona, vaikka kajaanilaiset taistelevatkin ottelusta toiseen hienosti.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Jokipoikien nuori joukkue on vastannut Mestiksen vaatimuksiin hienosti, ja porukka on motivoitunut sekä työteliäs. Tehokärkenä on häärinyt kovilla minuuteilla Kristjan Kombe, joka valittiin Mestiksen lokakuun pelaajaksi. Outokummun areenan pieni boksi tuntuu sopivan kotijoukkueelle hyvin. Myös tämän kauden hankinnat tuntuvat osuneen kohdalleen mainiosti. Tulosketjusta lähti Jonas Peterek Tshekkeihin, mikä on laskettava pahaksi menetykseksi.

Hokki on pelannut viime aikoina tasaisia pelejä, ja erityisesti taistelu vieraskaukalossa RoKia vastaan oli komea. Hokki tuli tasoihin ottelussa neljä kertaa, ja otti jatkoajalla toisen pisteen. Kentän hidalgo oli 2+2 tehoilla paistatellut Tuomas Komulainen. Erikoistilanteissa pelaaminen on parantunut kajaanilaisilla huomattavasti viime aikoina. Hokilta vaaditaan jatkossakin tulosta, sillä muuten paikka kahden viimeisen joukossa on realismia.

Mestis

@Mestis
🚨 @KajaaninHokki nousi jatkoajalla voittoon!
Janne Jokinen naulasi ratkaisuosuman ja Tuomas Komulaiselle tehot 2+2 illan ottelussa!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @harrinykanen

Yli kahden kertoimilla lähdetään Jokipoikien matkaan. Viimeksi Hokki kaatui kotiottelussa vaivoitta, ja vaikka vieraat ottelupaikasta vähän hyötyvätkin, on Jokipojat laadukkaampi ja pienessä askissa selkeä kotisuosikki.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!