Mestis ke 30.11. klo 18:30

Kiekko-Pojat - Hokki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hokki on vieraissa todella huono – eikä pisteitä odoteta Joensuustakaan!

Joensuun Kiekko-Pojat pyrkii piristämään hieman laiskasti alkanutta Mestis-kauttaan Kajaanin Hokin kustannuksella. Hokki on tähän asti ainoa joukkue, joka ei ole saalistanut vielä pistettäkään vieraissa, kun Peliitat haki männäviikolla pari pistettä juuri Joensuusta. Tosin Hokilla on vyöllään vasta viisi vierasottelua, joten yrityksiä on vielä kosolti jäljellä.

Kiekko-Pojat tekaisi viikonloppuna vieraskiertueen, johon kuului voitto Hermeksestä sekä jatkoaikatappio RoKille. Laulumaiden ylpeys on siinä mielessä viime aikoina piristynyt, ettei suoria tappioita ole hetkeen tullut – ne kun tulivat alkukaudesta turhankin tutuiksi. Lainaan saapunut Nicolas Werbik on jatkanut siitä, mihin jäi viime kaudella. Tehojen suhteen SaiPassa vaatimattomille lukemille jäänyt tshekkisentteri on melkoinen piristysruiske joensuulaisten hyökkäyspelille.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Mestis

@Mestis
🚨 Kohei Sato kauden 8.maali ja #KiekkoPojat siirtyy kahden maalin johtoon! 🙌

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Hokki sai jobinpostia, kun Patrik Forsberg liittyi vemppakerhoon, jossa on jo ennestään aivan kylliksi pelaajia. RoKia vastaan Hokki hallitsi, mutta oli anteeksiantamattoman tehoton. Toiseen erään mahtui mm. yli neljä minuuttia kahden miehen ylivoimaa, jossa jäätiin maaleitta. RoKi puolestaan hyödynsi vastaavan edun kymmenessä sekunnissa. Vanha kettu Pasi Räsänen kyllä tietää metkut, millä kelkka käännetään, mutta tällä hetkellä joukkueen taival näyttää erityisen hankalalta.

Vetoihin lähtee Kiekko-Poikien voittoa händärillä, jossa vaaditaan kahden maalin voitto. Vieraspisteet ovat kortilla vielä tällä kertaa Hokilla. Galaksinon avajaistarjous on mutkaton ja reipas – alta askelmerkit lunastusten tielle!

Näin teet tällä vedolla 45,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Kiekko-Poikien tasoitusvedolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Kiekko-Pojat -1.5 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 45,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.