Mestis ke 12.04. klo 18:30

Kiekko-Pojat - Kiekko-Espoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jokipoikien eväät on syöty – sarja katki keskiviikkona!

Joensuun Kiekko-Pojat selvitti Hermeksen tieltään tyylikkäästi Mestiksen puolivälierissä, mutta välierissä Kiekko-Espoo on ollut tähän asti Jokipojille ylittämätön vastus. Niinpä ottelusarja on jo katkolla, kun siirrytään Karjalan laulumaille neljänteen välierään. Jos Kiekko-Pojat ei nosta tasoaan ratkaisevalla tavalla, loppuu kausi siihen. Tosin voittokin antaisi vain pienen hetken lisäaikaa kaudelle – on äärimmäisen vaikeaa kuvitella, että Kiekko-Pojat nousisi tämän ottelusarjan voittajaksi.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussa espoolaiset olivat selkeästi parempi ja hallitseva osapuoli, mutta toisen pääsiäispäivän kotiottelussa joukkue syyllistyi hieman yliolkaiseen suoritukseen avauserän jälkeen. Niinpä Jokipojat tuli toisessa erässä voimalla otteluun mukaan, ja hävisi lopulta yhdellä maalilla. Tämä on varmasti Tomas Westerlundin suojateille hyvä muistutus, ettei näissä ympyröissä selviä enää surffailemalla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
🚨 @KiekkoEspoo_ 'n puolustaja Aleksi Matinmikko viilettää hyökkäyksen kärjessä ja napauttaa ilmasta Arttu Tuomaalan toimituksen verkon perille!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Avauserän myllytys oli kuitenkin sitä luokkaa, että tämänhetkisen luokkaeron voi kuvata olevan merkittävä. Niinpä Jokipoikien pitäisi tehdä todella iso tasoloikkaus, jotta espoolaisten matka kohti finaaleja hankaloituisi missään määrin. Nähdyn perusteella eväät on syöty, ja sarja katkeaa keskiviikkona. Tosin Kiekko-Espoon oman asenteen pitää olla kunnossa – varsinkaan vieraissa seilailuun ei ole varaa.

Kertoimet ovat hyvin vieraspainotteiset, mutta voittokin lipuu espoolaisten mukana melko todennäköisesti. Vedossa vaaditaan kahden maalin voittoa, ja tässä parasta tarjoaa 888sport. Tähän tartutaan ja nautitaan hyvästä Mestis-kiekosta sillä aikaa, kun Liigassa huilataan.