Mestis ke 23.11. klo 18:30

Kiekko-Pojat - Peliitat

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eetu pärjää Mestiksessä, mutta Peliitat ei pärjää vieraissa!

Peliitat matkaa lyhyen ajan sisällä jo toisen kerran susirajalle Kiekko-Poikien vieraaksi. Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäin, mutta Peliitoilla on peräti viisi peliä enemmän pelattuna. Jokipojat alkaa päästä hikeen, ja on kolmen ottelun voittoputkessa. Peliittojen erikoisuus on vierasmenestyksen totaalinen puute: kymmenestä kyläreissusta on koossa tasan nolla pistettä.

Viime viikolla Kiekko-Pojat oli ensimmäisessä erässä helisemässä Peliittojen kanssa, mutta otti lopulta täydet pisteet maalin voitolla. KooVeeltä haettiin jatkoaikavoitto Hakametsästä, ja viikon päätteeksi niitattiin kotona Hermes maan rakoon. Vaikean alkukauden jälkeen ilmassa on siis rohkaisevia merkkejä. Rinkiin liittynyt SaiPa-laina Nicolas Werbik kirjautti kahdessa matsissa maalin ja syötön.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Peliitat niittasi surffivaihteella olevan RoKin maan rakoon perjantaina, ja Eetu Selänne oli kentän kingi tehoillaan 1+2. Seuraavana päivänä Forssassa palattiin arkeen, ja hävittiin tämän kauden päävastustajalle jo toisen kerran tällä kaudella. Peliitat väläyttelee kotonaan, mutta ennusmerkit ovat synkät – tätä menoa karsintasarja tulee kyllä kutsumaan joukkuetta. Jos vieraissa on vaikeaa, niin kaukana sijaitseva Joensuu on yksi hankalimmista paikoista hakea pisteitä, kun kotijoukkue on vielä nousuvireessä.

Niinpä otetaankin Jokipoa kuitille. Voittajakertoimeen haetaan lisää painetta ottamalla tasoitusvetoa, ja vähintään kahden maalin voitolla saadaan kassaan täytettä. Ja kyllä tätä Galaksinon tarjousta kelpaa mehustella – katsos tätä!

Näin teet tällä vedolla 48,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Kiekko-Poikien tasoitusvedolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Kiekko-Pojat -1.5 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.