Mestis to 20.10. klo 18:30

Kiekko-Vantaa - FPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ropiseeko jälleen? Taipumusta runsasmaalisuuteen on!

Kiekko-Vantaa ja FPS kuuluvat molemmat joukkueisiin, joiden arvioitiin heikentyneen täksi kaudeksi Mestiksessä. Vantaalaiset ovat tähän peilaten yllättävän korkealla sarjataulukossa, kun edellä on vain kaksi joukkuetta – toki pelimäärät vaihtelevat joukkueilla suurestikin. FPS on sen sijaan melko odotetusti häntäpäässä, vaikka sillä riemukas voitto alla onkin lauantailta.

Kiekko-Vantaan ei todellisuudessa pitäisi olla aivan näin korkealla, sillä otteet vaihtelevat suuresti. Tulosta on kuitenkin tullut nuorella joukkueella, jota ovat lisäksi kiusanneet etenkin avainpuolustajien loukkaantumiset. Viime viikonloppuna Peliitat-ottelu sekä ottelun alkupuoli IPK:ta vastaan olivat hyvin vaatimattomia. Pelin sisällä tapahtui kuitenkin ilahduttava tasonnosto, ja lohipaidat taistelivat itsensä jatkoajalle, missä IPK oli kuitenkin neuvokkaampi.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ESPANJALLE

FPS äityi tekemään KeuPaa vastaan kahdeksan maalia. Täytyy sanoa, ettei vieraiden maalivahdeilla mennyt ihan kaikki putkeen. Tyykikylän poikien itseluottamukselle lauantain peli teki varmasti kuitenkin hyvää, sillä kaksi kotitappiota Zemgalelle eivät varmasti hivelleet joukkueen kollektiivista sielua. Jo aikaisemminkin FPS:n avainpelaajien katoaminen rosterista on käsitelty, eikä alkukausi ole ollut helppo.

Mestis

@Mestis
🚨...ja lisää ropisee! Samuli Aaltonen laukoo @FPS_Forssa'n jälleen edelle!
Ottelu puolivälissä ja yhteensä 9 maalia nähty.

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Kummankaan porukan alakerta ei ole ollut kovinkaan tiivis alkukauden aikana. Vantaalaisten matsit ovat olleet kautta linjan melko runsasmaalisia, ja forssalaisillakin voi olla siihen suuntaan taipumusta, jos tulivoimaa löytyy jatkossakin. Tähän otetaan rohkeasti vähintään seitsemän maalin syntymistä – ainekset siihen on, sekä lisäksi Galaksinon päräyttävä ilmaisvetotarjous!

Näin teet tällä vedolla 56,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ overille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto yli 6.5 maalia ja 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 56,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.