Mestis ti 25.10. klo 18:30

Kiekko-Vantaa - Hermes

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korjaa talteen idea ja hulppea ilmaisveto – vierailla voi olla reissuväsymystä!

Tiistain Mestis-noston molemmat joukkueet ovat tässä vaiheessa odotettua korkeammalla sarjataulukossa. Kiekko-Vantaa on peräti kakkosena, ja Latviasta täydet pisteet hakenut Hermes nousi neljänneksi. Mestiksessä verkko on heilunut alkukaudella todella tiuhaan, ja maaliköyhän liigan rinnalla sarja mainostaa itseään viihdyttävänä. Tosin Hermes on ollut tähän asti Mestiksen vähämaalisin porukka – Kiekko-Vantaa otteluissa on tullut maaleja senkin edessä.

Kiekko-Vantaa pelasi Kooveetä vastaan hienon ottelun. Vaikka päätöserään lähtiessä vantaalaiset olivat vielä tappiolla, se tuli ansaitusti rinnalle ja ohi. Tämän hetken Kiekko-Vantaa on taisteluilmeeltään hyvä porukka, eikä se päästä vastustajiaan helpolla missään vaiheessa. Tulosta on syntynyt, vaikka joukkue etenee sangen kapealla pakalla, eikä U20-joukkueestakaan ole välttämättä tähän vaivaan apua.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Mestis

@Mestis
🔥 @KiekkoVantaa Jaakko Kuusisto on Mestiksen viikon pelaaja! 🔥 Kahdessa ottelussa syntyivät tehot 2+4, jotka veivät hyökkääjän pistepörssin toiselle sijalle. 👏

Viikon pelaajan tarjoaa Kia.

#Mestis #ViikonPelaaja #SuomenViihdyttävintäLätkää #KVantaa

Hermes otti kahdesta tiukasta taistelusta voitot Zemgalea vastaan. Vaikka Latvian pojat jäivät molemmissa otteluissa yhteen maaliin, laukoivat Zemgalen pojat ahkerasti, ja Kristian Tamminen sai suorittaa kaksi työntäyteistä iltaa kokkolalaisten maalilla. Kärppä-laina Niklas Kokko ei Jelgavaan matkustanut. Hermeksen taulu on suhteellisen koreana, mutta ihan varauksetta joukkue ei ole kuitenkaan vakuuttanut. Alakerrassa vierailla on edelleen ikäviä poissaoloja.

Kiekko-Vantaa kelpaa vetoihin nykyisillä näytöillä. Hermeksellä voi olla ylimääräistä rasitusta Heinolan kautta tapahtuneesta Latvian reissusta, kun tämä peli on edessä jo alkuviikosta. Tipsi otetaan Galaksinolta, jossa on todella hulppea avajaistarjous – lue alta, miten kuittaat sen omaksesi!

Näin teet tällä vedolla 51,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Kiekko-Vantaalle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Kiekko-Vantaa voittaa 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 51,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.