Mestis ke 30.03. klo 18:30

Kiekko-Vantaa - Hokki

Napakkaa play off-kiekkoa Vantaalla!

Hokki ja Kiekko-Vantaa aloittivat Mestiksen säälipleijarit Kajaanissa, jossa Hokki oli parempi luvuin 3-0. Tänään siis Kiekko-Vantaa on pakkovoiton edessä, tai vuorossa on kauden päätös ja saunailta. Hankalan kauden pelannut ja vaivoin sääleihin noussut Kiekko-Vantaa tulee tänään laittamaan siis kaiken kentälle. Peliään parantanut Hokki ei tosin ole helppo vastus.

Hokin otteet vaihtelivat runkosarjassa paljonkin, mutta parhaimmillaan Mestiksessä pitkään marinoituneen Pasi Räsäsen suojatit ovat kova ja tiukka nippu. Avausottelu Kajaanissa oli parasta Hokkia pitkään aikaan, ja kun vantaalaiset eivät olleet viimeistelyssä terävimmillään, sai Patrik Koivisto vyölleen nollapelin. Oskari Siiki jatkoi maalitehtailuaan myös pudotuspeleissä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Kiekko-Vantaa kärsi kapteeninsa ja kultakypäränsä Joni Piipposen poissaolosta. Lisäksi Tommi Laakso teki smejkalit ja lensi ulos päätuomariin törmäämisestä – lopullinen pelikiellon pituus määritellään pikapuoliin. Otteluita on vaikea voittaa, jos maalipaikkoja ei hyödynnetä. Lisäksi erikoistilanteisiin tarvittaisiin hieman ryhtiä. Vaivoin kympin sakkiin mönkineiden vantaalaisten pudotuspelit alkoivat jo ennen runkosarjan päättymistä, mikä voi olla joko voimavara tai kuluttava tekijä.

Kyllä tämä joka tapauksessa vaikuttaa Hokin sarjalta. Joukkuetta on pakko pitää parempana, ja Räsäsen johdolla ei sorruta perusvirheisiin. Otetaan suoraa voittoa ja napsitaan markkinoiden paras tarjous 22betiltä. Oletteko muuten huomanneet, että tämä kioski tarjoaa aika usein toppeja?

10 euroa pelirahaa