ti 19.12. klo 18:30

Kiekko-Vantaa - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ylikuumaa joukkuetta vastaan joutuu taas pelaamaan – ei joka kerta tule tusinaa maalia!

Jokerit on ollut haluttu vieras Mestiksessä, sillä joukkue kiinnostaa yleisöä todella paljon, ja halleissa on ollut kansaa maakunnissa todella hyvin. Tiistaina Jokerit käväisee Vantaan puolella – isäntänä on kauden alussa lievästi alisuorittanut Kiekko-Vantaa. Molemmat joukkueet saivat maalihanat kunnolla auki: Kiekko-Vantaa lätki RoKia vastaan yhdeksän maalia, ja Jokerit sai FPS:n vieraana peräti tusinan täyteen. Tiistain ottelu on Mestiksen viimeinen ennen reilun viikon joulutaukoa.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kiekko-Vantaa hyödynsi RoKin turnausväsymyksen, ja tuuttasi taululle komeat lukemat lauantaina. Edellisenä iltana kaatui jatkoajalla Jokipojat, mutta tämä ottelu oli tasaisuudessaan melko täydellistä kolikonheittoa. Vantaalaisilla on kelpo rosteri Mestikseen, mutta Jani Manninen ei ole onnistunut ulosmittaamaan miehistöstä kaikkea ulos tähän asti. Kiekko-Vantaalla on kuitenkin tälle tasolle Santeri Hartikaisen ja Niklas Nordgrenin kaltaisia poikkeusyksilöitä, joiden johdolla voidaan mennä pitkälle.

FPS oli Jokereita vastaan aivan kammottava, ja peli oli käytännössä pelattu jo ensimmäisessä erässä. Narripaidat painoivat usvaa putkeen vielä toisen erän, jonka jälkeen johto oli 0-9. Poikkeuksellisessa pelissä joukkue sai onnistumisia laajalla rintamalla, ja ainakin itseluottamusta luulisi tulevan, jos ei muuta. Forssan peliä ennen otteet ovat heitelleet, eikä Jokereilta saa joka ilta huippuesitystä tehtaan takuulla.

Kaikkien huulilla olevalla joukkueella on takana murskavoitto. Tämä saa vetomarkkinat jälleen ylikuumiksi, eikä järkipelurilla ole muuta mahdollisuuksia kuin vetää vastapalloon. Kiekko-Vantaan kertoimet ovat kevyesti riittävällä tasolla. Suositus on suorasta voitosta, mutta riskiä voi halutessaan tasata jollain tasoitusvedolla.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Kiekko-Vantaa kertoimella 3.88.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.