la 02.03. klo 17:00

Kiekko-Vantaa - Jokerit

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jokerit rymisteli perjantaina kunnolla – lauantaina pitäisi pelatakin, sillä vastassa on taitoa!

Mestiksen runkosarjaa runnotaan loppuun kovaa vauhtia. Nyt ollaan jo kalkkiviivoilla, ja homma pistetään pakettiin jo ensi torstaina. Jokereiden viikonloppu on kiireinen, sillä tätä kirjoitettaessa joukkue taistelee vielä sarjapisteistä Jokipoikia vastaan. Ottelu on ollut kiihkeä, mistä on osoituksena joukkueen maalivahtien välinen tappelu paljain nyrkein keskiympyrässä. Ville Kolppanen läksi tästä virkaveljen kera suihkuun.

Ota Nopeampi haltuun – lue lopusta, miksi!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Todennäköisimmin Kiekko-Vantaa ei selviä runkosarjassa kuuden sakkiin, vaan lauantain isännät joutuvat ottamaan vauhtia säälipleijareista. Joukkueessa on laatua, mutta yhtenäisyys ja tasaisuus eivät ole riittäneet kauden aikana. Viikolla voitto-ottelussa Jokipoikia vastaan Perttu Iso-Kuortti näytti hauistaan kahdella maalillaan. Kiekko-Vantaalla on peräti kolme peluria pistepörssin kymmenen sakissa.

Jokerit on kauden edetessä sen kun parantanut juoksuaan, ja epäilykset Tero Määtän yltä ovat hälventyneet täysin. Miehellä on sekä joukkue että sen kannattajat takanaan. Tällä hetkellä Mestiksen kärki näyttää siltä, että play offeista saadaan erittäin mielenkiintoiset, ja Jokerit tulee toivottavasti menemään pitkälle, sillä näin saadaan matseihin vielä entistäkin enemmän tunnelmaa. Perjantain ottelua ovat sävyttäneet varsinkin toisen erän nokkapokat.

Vantaalaisia suosii lepoetu, ja vaikka Jokerit on ollut todella laadukas viime aikoina, tekee kotivoittoon ottaa mieto positio. Panos jätetään rauhalliseksi, ja kotivoittoa voi kokeilla myös tasoituksella riskin tasaamiseksi.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TĂ„STĂ„ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Kiekko-Vantaa 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.