Mestis to 23.03. klo 18:30

Kiekko-Vantaa - KOOVEE

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ryöstön jälkeen momentum on torstaina isännillä – KOOVEEn leveys ei riitä!

Kiekko-Vantaan ja KOOVEEn taistelu puolivälieräpaikasta tulee huipentumaan torstai-iltana Vantaalla. Tähän asti molemmat ovat hakeneet vieraissa ryöstön tiukkojen pelien päätteeksi. Kiekko-Vantaa tuli ärsytettynä vieraskaukaloon, ja sen erikoistilanteista hankkima kahden maalin johto oli tarpeeksi, sillä manselaiset pääsivät vain maalin päähän. KOOVEEn jo ennestään kapea hyökkäysosasto koki ensimmäisen pelin jälkeen suoneniskun.

Avausottelun voittomaalin taituroinut Jesse Pelamo nimittäin puuttui kokoonpanosta keskiviikkona, ja hyökkäykseen tarvittiin apua puolustajista. KOOVEE ei ole viime aikoina nauttinut erityisen leveästä materiaalista, joka varmasti tiukassa ottelutahdissa on sille haittatekijä. Keskiviikkona KOOVEE sortui ylivoimalla pahaan mokaan, kun Okko Kangasniemi antoi tarpeettoman vaarallisen syötön, josta vantaalaisten Jimi Rönkkönen pääsi läpi ja veivasi kiekon pömpeliin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
🚨 Myös Hakametsässä seuraava maali nähtiin alivoimalla!
Jimi Rönkkönen vei @KiekkoVantaa'n kahden maalin johtoon!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi
🗣️ @airikhodge

Kiekko-Vantaa olisi voinut olla voittaja jo ensimmäisessä pelissä, jos se olisi pelannut ottelun jälkimmäiset 30 minuuttia yhtä hyvin kuin ensimmäisen puolikkaan. Virkamiesmäiset otteet merkitsivät melkoisen halpoja takaiskumaaleja, ja myös jatkoajalla KOOVEE oli vahvempi. Kiekko-Vantaalle on annettava propsit siitä, että se nousi henkisesti vaikeassa toisessa ottelussa niskan päälle.

Momentum on nyt vantaalaisten puolella, ja kotiyleisö tulee piiskaamaan tällä kertaa Kiekko-Vantaata huippusuoritukseen ottelun alusta loppuun asti. Kiekko-Vantaa on ryöstön jälkeen kotonaan selkeä suosikki viemään kolmannen ja ratkaisevan ottelun nimiinsä – kotivoitolle suoritetaan ostos William Hilliltä, mistäs muualta!