Mestis ke 02.11. klo 18:30

Kiekko-Vantaa - Peliitat

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eetu Selänne tuli jäädäkseen? Saisiko Peliitat paikoistaan maaleja Vantaalla?

Peliitat jatkaa vierasotteluidensa sarjaa matkaamalla keskiviikkona pääkaupunkiseudulle. jossa sarjan yläkanttiin aloittanut Kiekko-Vantaa toimii isäntänä. Joukkueet ovat kerenneet kohdata jo kahdesti harjoitusottelussa ja kerran sarjapelissä syksyn aikana. Kaikki matsit ovat päättyneet tähän asti kotivoittoon, eli Peliitoilla on jäsentenvälisistä kaksi voittoa. Vantaalaiset ovat laitettu kertoimissa suureksi suosikiksi, mikä hieman nostaa kulmakarvoja.

Kiekko-Vantaa ei nimittäin ole viime peleissään enää muodostanut ylöspäin samanlaista pelotetta kuin aikaisemmin tällä kaudella. Kahdessa viime viikon pelissä tuli turpaan yhteismaalein 1-10, ja vaikka lukemat eivät kerro peleistä ihan kaikkea, oli tasonlasku ilmeinen. Turussa kokoonpano oli lisäksi vajaa, eikä U20-joukkueesta raaskittu ottaa täydennystä porukkaan. Lieviä kysymysmerkkejä on siis ilmassa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Peliitat lähtee toiseen viikkoon Eetu Selänteen kanssa kolmen ottelun tappioputkessa – sinällään Selänne vaikutti olevansa Mestis-tason pelimies. Pelit pohjoisessa sujuivat koko joukkueelta aivan hyvin, mutta maalintekijöitä joukkue kaipaisi kipeästi: paikoista ei saada tehtyä osumia, ja kun kyseessä on maalintekopeli, tekee se voittamisesta sangen vaikeaa. Muutoin joukkue on mennyt pelillisesti alkukauden aikana eteenpäin – nyt hommassa on jo selkeä juju.

Kiekko-Vantaa on liian iso suosikki kertoimissa, ja tässä yritetään Peliittojen yllärivoittoa. Vetomuotona otetaan moneyline, joka pelataan päätyyn asti, jos varsinainen peliaika päättyy tasan. Yli kolmen kerroin ja uusien asiakkaiden etu ilmaisvedosta saa tämän skenaarion todella makeaksi – katso ohjeet alta!

Näin teet tällä vedolla 77,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Peliittojen moneylinelle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Peliitat moneyline 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 77,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.