Mestis to 28.09. klo 18:30

Kiekko-Vantaa - RoKi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kotijoukkue sai kaivattua vahvistusta alakertaan – kotietu ratkaisee pelivalinnan!

Kiekko-Vantaa ja RoKi ovat molemmat ehtineet pelata Mestiksessä kaksi ottelua, ja molemmat ovat kuitanneet otteluistaan sekä voiton että tappion. Sarjataulukosta on vielä turhaa vetää mitään johtopäätöksiä, mutta kauden tavoitteista kyllä. Molemmat porukat pyrkivät tällä kaudella runkosarjassa kuuden sakkiin, ja siinä on tavoitetta aivan parahultaisesti.

Kiekko-Vantaa ei enää pääse nauttimaan Jokeri-avuista, kun syksyn puhutuin jääkiekkoseura on samassa sarjassa kilpailevana organisaationa. HIFK saattaa ylimääräisiä ukkoja lainatakin, jos miehistö säilyy ehjänä. Vantaalaisilla on sangen kelvollinen rosteri, ja maalivahtiosasto sai kaivattua vahvistusta, kun Paavo Hölsä kiinnitettiin toistaiseksi maalinsuulle. Mies näytti FPS:ää vastaan rutiininsa, ja piti nollat. Vantaalaisten uudella taustaorganisaatiolla on seuralle isot visiot.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
🏒 Kiekko-Vantaa kohtaa RoKin torstai-illan ainoassa #Mestis-kamppailussa!

#SuomenViihdyttävintäLätkää

📸 Shaun Duncan

Ottelun tarjoaa Autoverkkokauppa.fi

RoKi avasi Kajaanissa kautensa voitokkaasti heikkoa Hokkia vastaan, mutta kotiavaus IPK:ta vastaan meni vihkoon. RoKi pääsi pelin päälle vasta päätöserässä, mikä ei ollut riittävä panos kovien vieraiden lyömiseksi. Uuden valmentajan Sakari Salmelan taitoja on epäilty, mutta miehen näytöt pelaajakehittäjänä on todettu jo aiemmin Pirkanmaalla riittäviksi. RoKilla on Mestikseen hyvä rosteri – kärkiketjuissa on laatua, eikä täytevitjatkaan mitään suljua ole.

Rollolaisilla on Vantaalle pitkä matka, joten pistetään kotivoittoa pönttöön. Kiekko-Vantaata voi kotiedun ansiosta pitää ottelussa pikkusuosikkina. Panoksilla ei lähdetä elostelemaan, vaan perusbetsi riittää tällä erää. XLBet on kiekkobetsarille mainio paikka, joten kannattaa ottaa ilmaisvedot himaan!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Kiekko-Vantaa 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.