Kakkonen la 15.10. klo 15:00

Kiffen - JIPPO

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isännillä ei mitään pelattavaa, ja vierailla kaikki pelissä – selkeä homma vetojen suhteen!

Kakkosen nousukahinat ovat loppuhuipennusta vaille. Voittajien lohkoja pelataan vielä, ja A-lohkossa Jippo taistelee noususta lähinnä Käpylän Pallon kanssa. Lauantaina on vuorossa vierasreissu, jossa vastassa on enää kunniastaan pelaava Kiffen. Kakkosen pelisysteemi ei ihan välttämättä ole kaikille joukkueille mielekäs, ja tässä on siitä elävä esimerkki.

Kiffen oli KäPaa vastaan aiempaa paremmalla jalalla liikenteessä, ja tuloksena oli tasapeli. Ei lähtökohta loppukauden peleihin kuitenkaan ole paras mahdollinen, kun otteluiden lopputuloksella ei ole mitään merkitystä. Kylmä tosiasia on, että Kiffenin viime voitto on reilun kuukauden takaa. Kiffenin kotikenttä meni pilalle, kun sitä käytettiin parkkipaikkana, ja tämä peli pelataan evakossa Brahen kentällä.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Jipolla on lauantaina isot panokset, sillä voitolla nousupaikka voi jopa varmistua. Pisteitä ei varmasti haluta pudottaa, sillä KäPa vaanii kolmen pisteen päässä. Reipasta vastaan peli aaltoili aika lailla, ja voittomaalin joensuulaisille teki Toni Tahvanainen vasta lisäajalla. Tästä tuli aivan varmasti henkeä, joka kantaa seuraavaan otteluun. Jippo ei ole vielä tällä kaudella Kiffeniä voittanut, joten nyt on sille korkea aika.

JIPPO Joensuu

@JippoJns
OTTELUENNAKKO đź”®

Huomenna on kaiken mennessä kohdilleen mahdollisuus varmistaa sarjanousu! 🔥
Ottelu @FCKiffen vastaan Brahenkentällä Kalliossa alkaa kello 15.00.
Ennakko: jippo.fi/otteluennakko-…

📸 @fotomik
#jippo #kakkonen #asennepunaisella

Vaikka Kiffen oli viime viikonloppuna pirteä, lähtevät pelieurot tällä kertaa motivoituneelle Jipolle. Alle kahdenkin kertoimet riittävät ihan mukavasti peleihin. Motivaatiot ovat vieraille sata-nolla, eikä pelkkä kiusantekijän rooli riitä siivittämään Kiffeniä tulokseen.