Kakkonen ti 10.05. klo 19:00

Kiffen - NJS

Kotisuosikki painettu jo liiankin alas!

Kiffen korkkaa Bolliksella Kakkosen kotiottelunsa, ja vastassa on NJS Nurmijärveltä. Molemmille ottelu on vasta sarjakauden toinen: Kiffen haki pisteen KuPS Akatemialta, kun NJS taas näytti lihaksiaan kaatamalla lohkon kärkikaartiin veikatun Atlantiksen. Keskinäisessä ottelussa saadaan joukkueiden iskukyvystä lisäinfoa kauden jatkoa ajatellen.

Kiffen oli hakemassa Kuopiosta täysiä pisteitä, mutta kotijoukkueen tasoitus toi kylmää vettä niskaan. KuPSin akatemiajoukkue oli vahvalla kokoonpanolla liikkeellä, joten pistekin oli ottelusta erittäin hyvä suoritus. Sen jälkeen Suomen Cupissa kaatui helposti FC Espoo lukemin 0-4. Joukkueen kevät on sujunut suotuisasti ilman suurempia terveysmurheita.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

NJS käytti Atlantiksen puolustuksen sekoilut hyväkseen, ja onnistui pitämään nollat, vaikka vieraillakin oli paikkansa. Tätä ennen JäPSiä vastaan tuli lähtö Suomen Cupista lukemin 1-4. Paperilla viime kaudesta heikentynyt joukkue on kuitenkin osoittanut vaarallisuutensa, eikä sitä sovi aliarvioida. Hyökkäykseen juuri ennen kauden alkua Gnistanista siirtynyt Akseli Lehtojuuri on potentiaalinen tämän kauden hyökkäyspelote.

Kiffen on toki ottelussa suosikki, mutta kertoimet ovat lähteneet hieman laukalle. NJS:lle voi heittää hiljaisempana päivänä pientä tasoitusvetoa: tasapelillä tai vierasvoitolla lunastetaan. Pinnacle on tarjouksissa pelin päällä, ja sitä voi suositella tavoitteelliseen vedonlyöntiin lämpimästi.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa