Olympialaiset / Peking 2022 su 13.02. klo 15:10

Kiina - Kanada

Kanada ei pysty ottamaan murskavoittoa Kiinasta

Sunnuntaina olympialaisissa nähdään Kanadan ja Kiinan välinen kamppailu. Maiden nimistä voisi päätellä, että luvassa on vuosisadan murskajaiset. Kanada on kuitenkin liikkeellä hyvin keskinkertaisella pappajoukkueella, ja Kiinan joukkue taas koostuu lähinnä KHL-pelaajista, joille Kiina ei todellakaan ole koti tai kotimaa. Odotamme pelin olevan yllättävän tasainen, ja että ottelussa tehdään alle 6,5 maalia. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 6-0, 5-1 tai 4-2 lukemiin.

Kanada kohtasi avausottelussaan Saksan. Ensimmäisten minuuttien perusteella olisi voinut kuvitella, että Kanada tulee olemaan kisojen kovin joukkue. Lähes jokainen laukaus meni sisään ja Saksa oli täysin purjeissa. Kyse oli kuitenkin enemmän Saksan huonosta maalivahtipelistä ja Kanadan hyvästä tuurista kuin mistään muusta. Kanada iskikin kaikki maalinsa ottelun avauserässä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kiinan tärkein pelaaja on ykkösvahti Jeremy Smith. Hän pelaa jo kolmatta kauttaan KHL-joukkue Kunlun Red Starin maalilla ja on tehnyt vakuuttavaa jälkeä, vaikka Kunlun onkin KHL:n heittopussi. Tällä kaudella hänen torjuntaprosenttinsa on ollut 89,8. On myös hyvä muistaa, että Kiinan joukkue koostuu pelkästään Kunlunin pelaajista. Joukkue on siis tottunut olemaan altavastaaja ja puolustamaan hampaat irvessä.

Kiina hävisi avausottelunsa Yhdysvaltoja vastaan 0-8, mutta emme usko, että Kanadaa vastaan nähdään samanlaista murskatappiota. Ensinnäkin Kiina alisuoritti pahemman kerran avausmatsissaan, ja toiseksi Kanada ei ole yhtä hyvä joukkue kuin Yhdysvallat. Uskomme, että Kanada nappaa selvän voiton, mutta yli kuutta maalia ei tässä ottelussa tehdä.

10 euroa pelirahaa