Solvalla la 12.11. klo 14:45

T75-ravivihje - Killeri

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Killerillä selkeäpiirteinen kierros – lue Kavioliiga 75-vihjeet ja rohmua rahaa raveista!

Killerillä juostaan lauantaina Kavioliiga-ravit, joiden päälähtöinä ovat 5-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunu sekä 5-6-vuotiaiden suomenhevosten Tammaderby. Myös 2-vuotiaiden lämminveristen Kasvattajakruunut ajetaan sekä tammojen että oriiden ja ruunien puolella, mutta nämä lähdöt eivät kuulu viikon pääpelin virkaa toimittavaan seiskavitoseen.

Viime viikon haastavalla kierroksella vihjerivin piikit pitivät, mutta vihjesysteemiin saatiin silti vain neljä kohdetta oikein. Helppoa ei ollut muillakaan, sillä täysosumilla lunastettiin lähes 23 000 euroa. Tämänkertainen vihjerivi kustantaa sellaisenaan pelattuna 50,40 euroa, ja se yritetään kahlata läpi peräti kolmella piikillä.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Varmat ensin:

Ensimmäinen piikki on neljännen kohteen 4 Perchpond, joka on tauolta palattuaan ollut koko ajan todella mallissaan. Viimeksi Killerillä Santtu Raitala voitti tammalla naureskellen, ja ainoa pikku kysymysmerkki on tällä kertaa volttilähtö. Viidennen lähdön 4 Astrum ottaa alussa keulat, ja saattaa johtaa lähdön jokaista metriä. 11 Main Stage on kammotöötissä, mutta sillä on takaa ehtimistä.

Jokimaa

@Jokimaanravit
6. Jokimaa Tekee Tähtiä -karsintalähdön voittaja Perchpond ja Santtu Raitala
#ravit #jokimaanravit #lahti

Kuudennen kohteen 3 Viisori joutui päästämään viimeksi kaksi parempaa lopussa ohi, mutta oli kokonaisuuteen nähden todella hyvä. Tällä kertaa tehtävä näyttää helpommalta, ja Ari Moilasen ohjastettava voi keulat otettuaan olla ohittamaton. 2 Tuuskanen tulee todennäköisesti lähimmäksi uhkaajaksi, mutta Viisorin ohittaminen johtavan rinnalta tulee olemaan hankalaa.


Muihin lähtöihin romua:

Ensimmäinen kohde on hankala, sillä lähdön paras hevonen 1 Infinito on sairastellut, ja sen takia treenejäkin on jäänyt väliin. Pahimmat uhkaajat 8 Quandary Tile sekä 12 Surprise Daisy kärsivät huonoista lähtöpaikoista – tosin nuorten ohjastajien Salamakypärät-lähdössä molempien verrattain hyvät kuskit tasoittavat tätä. Mukaan otetaan monta muutakin mahdollista.

Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!

Toiseen kohteeseen voidaan saada todella reipas avaus, joten otetaan lähtöön suunnilleen kaikki mahdolliset rastit, mitä budjettiin mahtuu. Kolmannessa kohteessa kilpailee monta todella hyvävireistä hevosta, ja lisäksi mukaan on otettava pari kisailijaa ihan perusluokankin vuoksi. Suosikki lähdössä pitää olla todella hyvässä mallissa oleva 4 Rahajamatch.

Viimeisessä mukaan kelpaavat viimeksi pussiin jäänyt 3 Sarikan, sen väsyessään pussittanut 11 Brenna, myös kovassa seurassa nuupahtanut 1 Margarida sekä parannuspotentiaalia omaava 10 Franselmi. Jos jonkun vihjeen piikkilähdön haluaa rastittaa runsaammin, on Sarikanissakin potentiaalia varmaksi. Tässä skenaariossa paljon pelattuna se tekee mieli varmistaa.