Kakkonen to 30.06. klo 18:30

Klubi 04 - Ilves/2

Reservit kohtaavat – maaliluvuissa on helteellä itua!

Torstaina Suomen jalkapallossa vietetään suvantopäivää, mutta yksi ottelu sentään on ohjelmassa: Kakkosessa HJK:n ja Ilveksen reservijoukkueet ottavat yhteen. Hyvätasoinen B-lohko on näyttänyt molemmille välillä kovatkin kasvonsa, mutta tällä hetkellä molempien porukoiden homma näyttää olevan aika hyvin läjässä. Perustasoltaan isännät ovat luokkaa vahvempi porukka.

Klubi 04 tarvitsee ottelusta voiton, jotta se pitää lohkoa johtavan Tampere Unitedin näköetäisyydellä. Joukkue on saalistanut kolmesta viime ottelusta seitsemän pistettä. Klubi puhkaisi vaikeasti läpäistävän EPS:n puolustuksen kahdesti – yleisesti ottaen joukkue luo hyvin paikkoja, mutta viimeistely tuottaa välillä ongelmia. Tosin noin kahden maalin ottelukeskiarvo on aivan hyvä näyte tulivoimasta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Ilves/2 on saanut peliään kasaan, ja tärkeitä pelaajia takaisin kokoonpanoon. Tämä on näkynyt hyvinä otteina kentällä. Vierasvoitto SalPasta ja murskaava kotivoitto KaaPosta on mainittava positiivisina ilmestyksinä. Reservi-Ilveksellä ei ole parin viime kauden aikana ollut Kakkosessa helppoa, mutta nyt on kutina, että joukkueessa olisi ainesta sarjasijoitusta parempaan toimintaan.

Emoseuran vaikeudet eivät pitäisi heijastua Klubin toimintaan. Kuuma sää puolestaan kurittaa molempia joukkueita yhtä lailla. Se voi hieman alentaa jopa maaliodottamaa, mihin on näin korkealla totals-linjalla syytä tarttua. Suoraan tilastoista ei maalilukemia kannata torstain helteessä ynnäillä – matsi on syytä nähdä markkinoita pienimaalisempana. TurboVegas on jälleen kärkipäässä tarjouksen kanssa, joten kipi kapi sinne, tili auki ja jännäämään!

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa