Kakkonen su 10.07. klo 18:30

Klubi 04 - KaaPo

KaaPo saa Töölössä runtua!

Kakkosen B-lohkon sarjajumbo ja alkukauden suurin pettymys KaaPo matkaa sunnuntaina Bolt Areenalle, jossa Klubin kakkosjoukkue yrittää toipua maanantaisesta pettymyksestään MuSaa vastaan. Klubi 04 taistelee tasaisessa kärjessä sarjanoususta, kun taas kaarinalaisten kaudesta on tulossa täydellinen limbo. Klubi on tässä ottelussa suunnattoman suuri kotisuosikki.

Porilaiset joukkueet ovat olleet Klubille vaikeita, sillä kesäkuussa myös Jazz nappasi kotonaan stadilaisilta pisteen. MuSalta joukkue sai loimeensa täysin ansaitusti. Lohkon kärki on tällä hetkellä tasainen, sillä Tampere United ja Ilves-Kissat taistelevat Klubi 04:n kanssa tasapäin. Nousu Ykköseen on siis mahdollinen, mutta töitä se tulee teettämään, eikä sen isompiin notkahduksiin ole vaaraa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

KaaPo tarvitsisi puolestaan täydellisen muodonmuutoksen, mikäli putoaminen Kolmoseen aiotaan välttää. Ennen kautta ei ollut odotettavissa, että joukkue olisi näin totaalisen lirissä Kakkosessa, vaikka paperilla joukkue jonkun verran heikkenikin. Viime viikonloppuna KaaPo oli kotonaan Jazzia vastaan täysin riittämätön, eikä 0-5 tappio jätä sijaa sen kummemmille spekulaatioille. Edes valmentajan vaihto ei siis vaikuttanut positiivisesti joukkueen suorittamiseen.

Tässä mennään Klubi 04:n matkaan isommalla händyllä. Repeämisvaara on olemassa, ja siihen tartutaan. Vähintään kolmen maalin voitolla siis lunastetaan. Samalla voit nostaa BetTargetilta mukavan, matalan kynnyksen bonuksen ja vetää viihdevetoja hymyssä suin.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa