Korisliiga pe 06.01. klo 18:30

Kobrat - Lahti

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kobrat on syöksykierteessä ja Lahti on paluumuuttajan kanssa kuin uusi joukkue!

Kobrat ja Lahti Basketball ovat molemmat alemmassa puoliskossa Korisliigan sarjataulukossa. Kobrien kanssa ei ole ollut koko kautta asia näin ikävästi, mutta tappioputki näyttää tällä hetkellä suhteellisen lohduttomalta. Lahdella on ollut omat vaikeutensa, mutta yhdellä onnistuneella sainauksella tuntuu kelkka kääntyneen melko totaalisesti.

Kobrien ongelmat alkoivat jo ennen kuin joukkueen paras pelaaja Danny Pippen loukkaantui, ja tämän poissaolo on syventänyt ongelmia. Lahti-matsiin miehen status on jo toiveita herättävästi GTD 75%. Tuntuu, että Kobrien peli ei ole kehittynyt kauden edetessä sanottavasti, ja myöskään Kaelin Jackson ei ole säväyttänyt enää samaan malliin. Pippenin lisäksi muutaman muunkin kobralaisen pelaamisesta päätetään vasta ennen peliä.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Lahdessa on tehty aaltoja sen jälkeen, kun Chris Clarke palasi viime kauden joukkueeseensa. Muutaman pelin jälkeen vahvistuksen tilastot ovat todella vakuuttavat, ja mies saa myös muun joukkueen näyttämään paremmalta. Lahti Basketball on tällä hetkellä kokonaisvaltaisempi yhdistelmä, ja tätä muutosta olisi ollut vaikea nähdä ilman Clarkea. Kotietu lakeuksilla on toki kova, mutta Lahti lähtee haastamaan kovaa alamaissa olevia Kobria.

Lahti Basketball

@lahtibasketball
Eilinen iltapuhde oli mukaansatempaava. 🔥🔥🖤

Lahti Basketball ja @BCNokia kamppailivat paremmuudesta aina jatkoajalle asti. Jatkoajalla kotijoukkue oli piirun verran parempi. 👊🏻

Otteluraportti luettavissa 👉🏻 lahtibasketball.fi

#lahtibasketball
#korisliiga

Betsit otetaan tasoituksella Lahdelle. Kobriin ei tässä vaiheessa ole luottoa – varsinkin, jos ja kun Pippen ei mahdollisesti pelatessaan ole täydessä kunnossa. Kobrat on vain pikkusuosikki kotonaan ja Lahti saa riittävän händärin. Tutustu samalla TonyBetiin!