Bundesliiga pe 10.03. klo 21:30

Köln - Bochum

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pysäyttääkö mikään enää Bochumin syöksykiitoa? Kölnillä loistava paikka availla maalihanoja!

Bundesliigassa perjantaina kierros avataan putoamisuhan alla olevan Bochumin matkatessa Kölnin vieraaksi. Kierrokseen lähdettäessä Bochum on kolmen muun joukkueen kanssa tasoissa 19 pisteessä ja Hertha Berlinillä on 20 pistettä kasassa, joten tällä hetkellä vieraat taistelee veitsi kurkulla ottelusta toiseen. Kölnin sarjasijoitus ei päätä huimaa, mutta tässä taistossa se on selvä suosikki viemään voiton.

Köln on haastava vastus kenelle tahansa ja tauon jälkeen se on onnistunut nappaamaan pisteen muun muassa Bayern Münchenilta, RB Leipzigiltä ja viimeisimpänä Union Berliniltä. Myös Frankfurt kaatui kotona lukemin 3-0, mutta muuten maalinteko on ollut Kölnille vaikeaa ja täydet pistepotit on usein jäänyt saamatta tehottomuuden vuoksi. Puolustuspäässä tilanne näyttää kuitenkin selvästi vahvemmalta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

1. FC Cologne

@fckoeln_en
Full-time in Berlin! A hard-fought point in a game that could have tipped our way. Superb, battling performance from the lads!
___
⛓️ 0:0 🐐 #FCUKOE #effzeh

Edellisen viikonlopun kotitappio samoista sijoista taistelevaa Schalkea vastaan oli Bochumille kova kolaus. Erot putoamistaistelua käyvien joukkueiden välillä on äärimmäisen pienet ja vastaavan kaltaisiin pistemenetyksiin Bochumilla ei yksinkertaisesti ole varaa. Toki mikään jättiyllätys se ei ollut, sillä vieraat on ollut todella heikossa vireessä. Kyseessä oli neljäs ottelu ilman tehtyä maalia ja ainoa isompi onnistuminen oli taannoin voitto kriisijoukkue Hoffenheimista.

VfL Bochum 1848

@VfLBochum1848EN
The disappointment after the game at the weekend was and still is huge, absolutely understandable. But everything is still possible in this Bundesliga season. We need to quickly re-find ourselves and climb the table.

#meinVfL

Vieraat joutuu todennäköisesti edelleen tulemaan toimeen ilman Simon Zolleria, Gerrit Holtmannia ja Christian Gamboaa. Kölniltä sivussa ovat olleet muun muassa Luca Kilian ja Jan Thielmann, mutta suuria muutoksia tuskin on luvassa viimeaikaisiin kokoonpanoihin.

Tällä kerralla parhaat betsit löytyy kotivoiton kautta ja tarkemmin ottaen -1,0 tasoituksella. Tasan maalin voitolla panos saadaan takaisin ja suuremmat lukemat tuo osuman. Ottelu on lähtökohdiltaan varsin vähämaalinen, mutta Bochumin alakerta on ollut monesti liian pahasti vietävissä varsinkin tappiolle jouduttuaan, joten paikkoja isännille on varmasti luvassa.