Bundesliiga su 20.03. klo 20:30

Köln - Borussia Dortmund

Modesten ja Haalandin johtolla maaleja on lupa odottaa!

Bundesliigassa Kölnin ja Borussia Dortmundin välinen kohtaaminen päättää kierroksen. Molempien joukkueiden edellisissä matseissa ollaan taisteltu vähämaalisissa lukemissa, mutta tässä taistossa on ainekset maalijuhlille. Mikä tärkeitä, Erling Haaland on todennäköisesti kunnossa avaukseen pelattuaan noin puoli tuntia kahdessa edellisessä ottelussa.

Siinä missä Haalandin paluu on iso asia vieraille, voi Köln luottaa Anthony Modesteen, varsinkin kun vieraiden alakerta ei välttämättä ole täydessä pelikunnossa. Modestella on kolme maalitonta matsia alla, mutta koko kauden saldo on komea 15 täysosumaa. Tulitukea hänelle valitettavasti ei liikaa löydy. Taktiikka on kuitenkin selvä – palloa laidoille ja sieltä boksiin kohti ranskalaista. Mahdollisia poissaolijoita ovat muun muassa puolustaja Jonas Hector ja keskikentältä Florian Kainz.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Dortmundille ottelu on toinen tällä viikolla, kun rästipeli Mainzia vastaan päättyi keskiviikkona voittoon lukemin 1-0. Edellisissä seitsemässä matsissa Dortmund on pitänyt vastustajan nollilla peräti neljä kertaa, mikä on loistava suoritus ottaen huomioon ajoittain nähdyt puolustuspään sekoilut ja ongelmat. Huoletta vieraat ei kuitenkaan matsiin lähde. Marco Reusin poissaolo on ikävä takaisku ja alakerrassa ongelmia on lisää, sillä muun muassa Manuel Akanjin, Raphael Guerreiron ja Mats Hummelsin pelikunnon osalta on kysymysmerkkejä. Thomas Meunier on sivussa ja keskikentältä Mahmoud Dahoudin korttitili on täynnä.

Dortmundilla jalka voi nopeasti alkaa painamaan Kölnin prässin alla keskiviikon jäljiltä. Haalandin avaaminen olisi iso plussa vieraille. Suurin huoli on joka tapauksessa alakerrassa – parhaallakin miehistöllä Modesten pysäyttäminen on vaikeaa ja pahimmillaan puolustuslinja voi olla kaukana optimista. Nyt on aika jättää vähämaalisuus taakse ja lapulle painetaan yli 3,0 maalia – tasan kolmella panos palautuu. Tänään ei himmailla!

10 euroa pelirahaa