la 13.01. klo 16:30

Köln - Heidenheim

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Sarjanousija pelaa kaikessa hiljaisuudessa vahvaa kautta – jatkuuko Kölnin ongelmat uuden koutsin alaisuudessa?

Lauantaina Bundesliigassa tarjoillaan kuusi matsia ja nyt katseet käännetään kohti Kölnin ja Heidenheimin välistä mittelöä. Paperilla ottelu tuskin kovin suurta kiinnostusta herättää, mutta betsien osalta on tarjolla oikein maistuva peli-idea. Köln on kyntänyt toistaiseksi todella pahasti, kun vähin odotuksin kauteen lähtenyt vierasjoukkue on alkanut kääntää katseita.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kauden toisella puoliskolla saa tapahtua paljon asioita, jotta Köln onnistuisi nousemaan putoamistaistelusta pois. Uuden valmentajan Timo Schultzin alaisuudessa kelkka voi toki kääntyä, mutta maalinteosta on muodostunut ylitsepääsemätön ongelma, vaikka paperilla pari ihan laatupeluria löytyy riveistä. Viimeistelyn kanssa on ollut tuskaista ja sen lisäksi maalipaikkojen luomisessa Köln on sarjan heikoin. Päästetyt maalit on puolestaan saatu pidettyä kurissa Marvin Schwäben ansiosta, mutta maaliodottamien valossa puolustuspeli on ollut pahasti hukassa.

Täksi kaudeksi Bundesliigaan nousseen Heidenheimin syyskausi sujui erittäin hyvin. Kerättyjä pisteitä 16 kierroksen jälkeen on 20 ja sijoitus löytyy sarjan keskikastista. Peliesitysten osalta taso on ollut varsin hyvä, sillä sarjasta löytyy tällä hetkellä selvästi suuremmissa ongelmissa olevia joukkueita ja juuri niiden kustannuksella Heidenheim nappasi isoja pisteitä ennen taukoa. Matkaa sarjapaikan säilyttämiseen on kuitenkin yhä, sillä materiaali ei kokonaisuudessaan lopulta kovin kummoinen ole. Hyökkäyspäässä Tim Kleindienst, Eren Dinkci, ja Jan-Niklas Beste ovat toki laatuyksilöitä ja kolmikko on viimeistellyt yhteensä mukavat 17 osumaa.

Markkinalla riittää vielä luottoa Kölniin, mutta Uhmapelaajilla ei. Köln on asetettu aivan liian selväksi suosiksi valtavien vaikeuksien keskellä ja kupongille ruksitaan Heidenheimin yltämistä vähintään tasapeliin(+0,5). Kokoonpanotilanne on alustavasti varsin hyvällä mallilla molemmissa leireissä, sillä varsinaisia avauksen pelaajia ei pitäisi olla sivussa.