su 03.03. klo 16:30

Köln - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leverkusenin puolustus on rautaa – kostautuuko Kölnin tehottomuus?

Sunnuntaina Bundesliigan uudeksi mestariksi pyrkivä Bayer Leverkusen nähdään jälleen viheriöllä Kölnin vieraana. Tasoero on suorastaan valtava ja hyvin yksipuolista ottelua sopii odottaa, sillä Köln ei pysty vastaamaan pallonhallinnalla ja todennäköisesti isäntien on kytättävä yksittäisiä mahdollisuuksia. Ilman jättimäistä yllätystä Leverkusen on illan päätteeksi taas askeleen lähempänä mestaruutta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kölnillä on tällä hetkellä poikkeuksellisen vahva jakso käynnissä ja hiljalleen isännät on nousemassa pois putoamistaistelusta. Edelleen sijoitus on vastan 16. eikä voittoja varsinaisesti satele, mutta isoja pisteitä on tullut viime aikoina. Se että viimeisistä seitsemästä ottelusta yksi voitto ja kolme tasapeliä on hyvä saldo kertoo paljon kotijoukkueen tasosta. Tässäkään ottelussa Köln tuskin maalipaikka tilastoja tulee hallitsemaan. Näillä näkymin Davie Selke on ainoa merkittävämpi poissaolija hyökkäyksestä.

1. FC Cologne

@fckoeln_en
Full-time in Stuttgart.

A wild second-half sees the spoils shared.
___
🐊 1:1 🐐 #VfBKOE #effzeh

Leverkusenilla on tulevalla viikolla luvassa vierasottelu Qarabagia vastaan, mutta ei sillä ole varaa nostaa jalkaa kaasulta kotimaisessa sarjassa mestaruuden ollessa jaossa. Ero Bayerniin on jo hurjat kahdeksan pistettä eikä pelillisessä tasossa ole näkynyt romahtamista, joten loppukausi näyttää valoisalta. Exequiel Palaciosion lähestyessä pelikuntoa kokoonpanotilanne on jälleen lähes optimaalinen, sillä ainoa tärkeämpi poissaolo lienee jo tovin sivussa ollut Victor Boniface.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
3️⃣ more points for 🅱️0️⃣4️⃣!

#B04M05 | #Bayer04 #Werkself

Ottelun pelivalinnaksi otetaan Kölnin jäämistä maaleitta(alle 0,5). Leverkusenin esitys viime kierroksella ei ollut voitosta huolimatta aivan parasta A-luokkaa, mutta vieraiden perustaso on tällä hetkellä järisyttävän kova ja keinoja vastustajan tukahduttamiseen on useampia. Köln tuskin montaa paikkaa onnistuu luomaan, sillä siinä missä Leverkusen on ollut sarjan paras joukkue puolustussuuntaan, on Köln ollut heikoimpia niin maalipaikkojen luomisessa, kuin myös itse viimeistelemisessä.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.