pe 15.03. klo 21:30

Köln - RB Leipzig

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sinnikäs Köln valtavan haasteen edessä – leikitteleekö Leipzig jälleen tiensä voittoon?

Bundesliigassa kierros käynnistyy perjantaina Kölnin ja RB Leipzigin välisellä kohtaamisella. Molemmilla on vielä suuret panokset pelissä loppukautta ajatellen, sillä siinä missä Leipzig pyrkii nappaamaan paikan neljän parhaan joukosta, on Kölnillä sarjapaikka vaakalaudalla. Köln on saanut hyviä onnistumisia viime aikoina, mutta Leipzig lähtee vieraissakin kiistatta jättisuosikkina.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Köln löytyy tällä hetkellä karsijan paikalta 18 pisteellä ja yläpuolella Bochumiin on matkaa seitsemän pinnan verran. Sen sijaan takana tuleva Mainz on vain kahden pisteen päässä ja Mainz on kieltämättä pelillisesti kaksikosta vahvempi, joten Kölnille on tiukka loppukiri luvassa. Isännät on pystynyt viime aikoina nappaamaan pisteitä kohtalaiseen tahtiin ja esimerkiksi Hoffenheimin ja Stuttgartin vieraana tasapelit oli selvästi enemmän mitä odotettiin. Voitot on kuitenkin ollut todella harvassa, sillä harvoin Köln pystyy otteluita hallitsemaan.

1. FC Cologne

@fckoeln_en
Full-time in the Derby. What an incredible game of football... and breatheeeeeeeeeeeee.
___
🐎 3:3 🐐 #BMGKOE #effzeh

Vierailijat sen sijaan löytyy 5. sijalta ja Mestarien liigassa taival tuli hiljattain päätökseen, joten nyt katseet on täysin siinä, miten joukkue pystyy kiilaamaan ainakin Dortmundin ohi ja ehkä myös Stuttgartin. Viime kierroksella Leipzig tarjosi odotetun yksipuolisen esityksen Darmstadtia vastaan – ottelu päättyi lukemin 2-0, mutta Leipzig olisi voinut iskeä maalin tai pari lisää. Kokoonpanojen osalta Leipzigin tilanne on alustavasti erittäin hyvä eikä merkittäviä poissaoloja näillä näkymin ole. Kölniltä puolestaan ainakin Jan Thielmann sekä Timo Hubers ovat avauksesta sivussa.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
Taking all3⃣ points✅

#RBLSVD | @Bundesliga_EN

Varsinaisia jättivalueita ei ole tarjolla, mutta tällä hetkellä parhaat ideat löytyy Leipzigin useamman maalin voitoista ja siispä lapulle napataan vieraita vähintään kahden maalin erolla(-1,5). Köln pystyy olemaan haastava vastus mikäli se pystyy roikkumaan pitkään kiinni tuloksessa, mutta Leipzigiltä löytyy yläkerrasta valtava määrä vaihtoehtoja isäntien pakan hajottamiseen.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Tasoitus – RB Leipzig -1,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.