Bundesliiga su 07.11. klo 18:30

Köln - Union Berlin

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tasaväkinen ottelu, josta haetaan vierasmenestystä

Alkukauden hurmoksesta laantunut Köln saa vieraakseen sarjan kärkipäästä Union Berlinin. Unionilla on ollut raskas syksy, kun ensin oli karsinnat europeleihin ja nyt lohkovaihe. Urs Fischerin miehistö on kuitenkin selviytynyt kunnialla otteluruuhkasta ja Union taistelee tälläkin kaudella kärkisijoista.

Köln on pelannut viimeiset kolme ottelua ilman voittoa, mutta vastuksetkin ovat olleet pykälää kovempia kuin ensimmäisillä kierroksilla. Kölnin matsit on ollut viihdearvoltaan erinomaisia, kun maaleja on paukkunut molempiin suuntiin. Anthony Modeste on edelleen Kölnin paras maalintekijä kuudella osumalla ja eiköhän tulevaisuudessa ole lisää maaleja tulossa.

Unionin hyökkäyksen kannalta tärkeä Taiwo Awoniyi aloitti penkiltä Feyenoord matsissa ja on oletettavasti avauksessa tässä kamppailussa. Awoniyi on iso palanen, mutta niin on myös nilkkavammasta kärsivä Max Kruse, joka on luultavasti sivussa. Vaikka Kruse on merkittävä pelaaja Unionin pelinrakentelun kannalta, ei hätä silti ole suuri. Japanilainen Genki Haraguchi on astunut esiin ja pelannut fantastisesti.

Edessä on tasaväkinen kamppailu ja kerroinasettelu ihmetyttää, Kölnistä on leivottu lähes 50% kotisuosikki mikä on liikaa. Pelivalinta onkin Union +0,5 eli voitto napsahtaa tilille tasurilla tai vierasvoitolla. Unionin puolustus on pitävämpää laatua ja tarvittavat maalipaikat kyllä saadaan.