pe 16.02. klo 21:30

Köln - Werder Bremen

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Werder Bremenillä on kova pettymys alla, mutta Kölnin umpisurkean hyökkäyksen kustannuksella voittokantaan palaaminen pitäisi sujua ongelmitta!

Bundesliigan osalta kierros käynnistyy tuttuun tapaan perjantaina ja nyt on luvassa vähemmän huomiota herättävä matsi, kun vastakkain asettuu Köln sekä Werder Bremen. Kaksikko ei varsinaisesti kuulu sarjan seksikkäimpiin joukkueisiin ja varsinkin Kölnin kohdalla viihdyttävät maalijuhlat on olleet vähissä.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Köln löytyy sarjasta 16. sijalta neljä pistettä Mainzia sekä Darmstadtia edeltä. Toissa kierroksella irtosi harvinainen voitto Frankfurtista, mutta muuten meno on ollut pelillisesti totutun vaikeaa. Viimeisimpänä Hoffenheimia vastaan matsi päättyi tasapeliin, joka oli jo kauden seitsemäs. Yksikin piste oli Kölnille jo melkoinen onnenpotku, sillä vaikka Hoffenheimin tasoitus syntyi aivan viime hetkillä, oli Köln joukkueista heikompi eikä se luonut hyökkäyssuuntaan juurikaan mitään. Kölnin maali syntyi komealla osumalla vapaapotkusta.

1. FC Cologne

@fckoeln_en
⚡Ka-chow!⚡

Finke's free-kick found the back of the Hoffenheim net faster than Lightning McQueen!

Congrats on your first #effzeh goal, Max! 🔥

Bremenillä vuosi 2024 on sujunut hyvin ja vieraat on vakiinnuttanut paikkansa tukevasti sarjan keskikastista. Tauon jälkeen saldona on kolme voittoa, yksi tasapeli sekä yksi tappio. Bayernin kaataminen vieraissa oli melkoinen jättiyllätys, mutta puolestaan viime kierroksella tilannetta tasattiin häviämällä Heidenheimille kotinurmella. Vieraat ei ole aivan parhaalla rosterilla päässyt operoimaan ja tälläkin kerralla Amos Pieper, Milos Veljkovic, Niklas Stark, Naby Keita sekä Leon Opitz ovat sivussa. Kölniltä merkittävimmät poissaolijat ovat Julian Chabot sekä Davie Selke.

SV Werder Bremen EN

@werderbremen_en
A disappointing result in our anniversary game 😔

#werder #svwfch

Kotietu toki tasoittaa tilannetta, mutta Köln on ollut sen verran heikko, että Uhmapelaajat ei sille suosikin asemaa tarjoa ja vedot päästään siis nappaamaan vieraiden kautta. Suuresta tasoerosta ei kuitenkaan ole kyse, joten varmistellaan vetoa hieman nappaamalla +0 tasoitus, eli tasapelillä panos saadaan takaisin.