ke 09.06. klo 02:00

Kolumbia - Argentiina

Onko Kolumbia vahvoilla Barranquillan helteessä?

Etelä-Amerikassa MM-karsinnat jatkuvat taas ensi yönä. Kierroksen ykköspeli on ilman muuta Kolumbia – Argentiina ja viime hetkien tietojen mukaan stadionille otetaan 10 000 silmäparia, mikä on Etelä-Amerikan pandemiatilanteen huomioon ottaen vähintäänkin mielenkiintoinen veto. Yhtä kaikki, Kolumbia saa tästä kotietua.

Argentiina tasasi viime viikolla Chilen kanssa pisteet ja epäonnea oli maalipaikoissa matkassa. Nyt kokoonpanoon lienee tulossa yksi isompi muutos, sillä Lionel Scaloni on väläytellyt viiden pakin linjaan siirtymistä. Kolumbia on tietysti vahva transitiojoukkue, joten tässä voi olla ideaa. Pelaajisto ei muuten juurikaan vaihdu Chile-pelistä, joskin Franco Armani on edelleen koronassa.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Kolumbian penkin päähän hiljattain tullut Reinaldo Rueda johdatti Cafeterot komeaan vierasvoittoon Perua vastaan. Nyt kotiyleisön edessä vastustaja kovenee huomattavasti. Wilmar Barrios tulee näillä näkymin keskikentän ytimeen jahtaamaan Lionel Messiä ja Luis Muriel putoaisi tässä skenaariossa todennäköisimmin penkille.

Ottelun alkaessa Barranquillassa on tiedossa reilusti lämpöä, mikä vaikuttaa aina osaltaan ottelun tempoon. Jos Argentiina pelaa viiden linjalla ja Barrios vartioi Messiä, on ottelu lähtökohtaisesti pienimaalinen. Kiinnostavat vetoideat kallistuvat Kolumbian menestyksen puolelle. Otetaan kotijoukkuetta ohuesti peleihin tasapelivarmistuksella.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %