MM-karsinnat 2022 pe 28.01. klo 23:00

Kolumbia - Peru

Joko Kolumbian maaliton putki katkeaa, kun vastaan asettuu viihdyttävä kiistakumppani?

Tulevana yönä pelataan merkitykseltään massiivinen matsi naapurimaiden välillä Barranquillassa. Voittaja nousisi suoraan MM-skaboihin oikeuttavalle paikalle ja häviäjälle tappio suoraa kilpailijaa vastaan olisi massiivinen isku. Kolumbia ei ole tehnyt maalia viiteen matsiin, mutta Perun alakerta tarjoaa tämän putken katkeamiselle mahdollisuuden.

Otetaan kokoonpanouutiset tuttuun tapaan tähän kohtaan. Jefferson Lerma ja Gustavo Cuéllar ovat pelikiellossa kotijoukkueelta. Vanhoista kasvoista Duván Zapata, Roger Martínez, Juan Quintero ja Edwin Cardona eivät ole tällä kertaa mukana. Luis Muriel on koronassa. Perulta Paolo Guerrero, Pedro Aquino, Raúl Ruidíaz ja Christian Ramos kärsivät eriasteisista vammoista ja Miguel Trauco ja Luis Advíncula ovat pelikiellossa. Yoshimar Yotúnilla on pikkuvaivoja.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vaikka Kolumbia on maaleitta viidessä viimeisessä ja Reinaldo Ruedan ryhmä on muutenkin puolustusorientoitunut joukkue, on Perun ja Kolumbian otteluissa viime vuosina tullut paljon maaleja. H2H-statistiikkaan en normaalisti kiinnittäisi liikaa huomiota, mutta lähtökohta on kuitenkin tietyllä tavalla sama kuin aiemminkin – Perun alakerta on pahimmillaan karmea, mutta siltä löytyy riittävästi juonikkuutta tehoiluun hyökkäyspäässä.

Peli-ideana on tällä kertaa yli 2 maalia, mille saa ladata jo melko mukavaa panosta. On syytä huomioida, että Perun alakerta on todella siipirikkoinen, sillä oikeastaan vain Alexander Callens on illalla aloittavasta katraasta normaalisti avauksessa. Tässä vedossa panos palautuu, jos maaleja syntyy tasan kaksi. Jos isompi riski maistuu niin 2,5-linjaa voi myös vetää hyvillä mielin.

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “YA Lopputulos – Yli 2” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa