Liiga ti 31.01. klo 18:30

KooKoo - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ässille tarjolla jättimäinen kerroin – näin saamme vielä senkin tuplattua!

Tiistain Liiga-kierroksella vastakkain ovat KooKoo ja Ässät. Odotamme ottelusta vähämaalista ja varsin tasaista kamppailua, mutta pidämme Ässiä selvänä ennakkosuosikkina. Kertoimissa taas suositaan kotijoukkue KooKoota, joten pelivalintamme on selvä.

Ässät on ollut viime aikoina hurjassa vireessä. Porilaiset ovat voittaneet kuudesta viime ottelustaan viisi. Kaikki matsit ovat olleet todella tasaisia, mutta erinomaisesti puolustava Ässät on onnistunut kääntämään tiukat pelit voitoiksi. Jokainen voitto on tullut korkeintaan kahdella maalilla ja usein toinen maali on tehty tyhjiin. Viimeisissä 10 ottelussa Ässät on päästänyt vain 18 maalia, mikä on koko Liigan toiseksi paras lukema. Alivoimaprosentti (92,11%) on todella komea.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Porin Ässät

@PorinAssat
🗣️ "Niklas Rubin sanoo ei"

Niklas Rubin otti ottelun alussa ISON torjunnan juuri ennen Lenni Hämeenahon avausmaalia! Nollapeli ja Ratsula BOSS-pelaajan valinta taskuun 🔥🤝

#Ässät #Liiga

KooKoo on jäänyt jo pahasti jälkeen pudotuspelitaistosta, ja ratkaisupeleihin pääseminen vaatii loppukaudelta kovaa venymistä. Alkukauteen verrattuna KooKoon tähtihyökkääjien pistetahdit ovat hiipuneet, eikä puolustuspelikään ole viime aikoina toiminut. Kymmenessä viime ottelussa KooKoo on päästänyt 26 maalia. Lukema on Liigan neljänneksi huonoin.

Ässät on ollut jäällä paljon vakuuttavampi joukkue kuin KooKoo. Porilaiset ovat nousevalla trendillä. Pelivalintamme on Ässien vierasvoitto ja otamme kolmosta hipovan kertoimen riemusta kiljuen vastaan. Etenkin, kun saamme sen vielä tuplattua Mobilebetin tarjouksella.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Ässät 1X2 kertoimella 2,95.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,95 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.