Liiga la 04.11. klo 17:00

KooKoo - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viimeiset matsit ennen taukoa – KooKoo on sinnikäs, mutta kestääkö alakerta HIFK:n käsittelyssä?

Liigassa viimeiset pelit ennen taukoa pelataan lauantaina ja HIFK matkaa Kouvolaan KooKoon vieraaksi. KooKoon tuloskunto on kohtalainen ja edellisistä yhdeksästä ottelusta se on hävinnyt vain yhden varsinaisella peliajalla, mutta HIFK:ta vastaan edes kotiedun turvin ennakkosuosikin asemaa ei ole tarjolla.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto!

KooKoolta nähtiin torstaina todellista sitkeyttä, kun se nousi Lukon vieraana kolmannessa erässä neljän maalin takaa tasoihin. Kyseessä oli jo kolmas peräkkäinen tasapeli, mutta tällä kerralla lisäpiste päätyi vastustajalle. KooKoon kauden ehdoton helmi on ollut puolustaja Charle-Edouard D’Astous, joka alun poissaoloista huolimatta on noussut sisäisen pistepörssin jaetulle kärkipaikalle tehoin 6+10. HIFK ei toki kärkipakkien vertailussa jälkeen jää Luke Martinin 5+10 tehoilla.

Liiga

@smliiga
🚨 Linus Andersson iskee viimeisellä minuutilla pelin tasoihin! ⚡

đź“ş @MTVurheilu | #Liiga #KooKoo

HIFK on tasaisesti sinnitellyt kärjen takana. Parin tappion jälkeen vieraat palasi voittokantaan rutiinivoitolla HPK:ta vastaan ja vähemmän yllättäen Kristian Vesalainen osui kahdesti ja nyt hyökkääjän koko kauden saldona on 10+10. Tällä hetkellä katseet kohdistuu maalille ja ennen kaikkea Roope Taposeen, joka ei ole ollut huono, mutta mestarisuosikkeihin kuuluvan joukkueen ykkösvahdilta odotetaan vielä enemmän. Niko Hovinen puolestaan on hoitanut kakkosvahdin roolin loistavasti. HPK-ottelu oli alustavasti pedattu Taposelle, mutta sairastumisen vuoksi Hovinen tuurasi maalilla.

Lauantaille pelivalinnaksi lähdetään poimimaan overia varsinaiselle peliajalle 4,5 linjalla. Suurimpana syynä on KooKoon erittäin ailahteleva alakerta. Kauteen lähdettäessä Nick Malikin ja Oskari Setäsen kohdalla odotukset oli selvästi korkeammalla mihin kaksikko on toistaiseksi pystynyt ja päästettyjä maaleja on enemmän ainoastaan SaiPalla. HIFK:n alakerta on toki parhaimmillaan erittäin vahva, mutta myös hyökkäyksestä löytyy ruutia enemmän kuin riittävästi.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa KooKoo-HIFK yli 4,5 maalia(60min) kertoimella 1,83.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.