pe 05.01. klo 18:30

KooKoo - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Häviääkö HIFK taas? Kolme vastustajan profiilipelaajaa palasi kertaheitolla sairastuvalta!

KooKoo sai vuoden alussa iloisia uutisia, kun peräti neljä merkittävää pelaajaa palasi sairastuvalta kehiin, kun joukkue voitti Lukon keskiviikkona. Seuraava testi on niin ikään kova, kun sarjassa kolmantena oleva HIFK reissaa Kouvolaan. Vieraiden vuosi alkoi niin ikään voitolla, tosin sillä oli vastassaan pisteautomaattina tätä nykyä tunnettu SaiPa.

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaa ilmaisveto jopa 50€ asti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä tarvitsee kipeästi pisteitä, mutta se on edelleen täysin mukana taistelussa pudotuspelipaikoista. Lukkoa vastaan keskiviikkona tuli arvokas 5–4-jatkoaikavoitto, mutta iloisin uutinen oli kuitenkin joukkueen profiilipelaajiin lukeutuvien Joonas Lehtivuoren, Linus Anderssonin sekä Ville Leskisen paluu kokoonpanoon. Sekä Lehtivuori että Leskinen pääsivät välittömästi myös pisteiden makuun.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Lumon Areenan sauna lämpenee sähkön hinnasta huolimatta huomennakin! 🔥⚡

✅ Viiden kotivoiton putki
✅ Viiden perjantaikotivoiton putki

Tervetuloa Lumon Areenan tunnelmaan!

🎟️ 𝙆𝙤𝙤𝙆𝙤𝙤–𝙃𝙄𝙁𝙆: bit.ly/48lseM6

#yksijoukkue #liiga

HIFK on laadukas joukkue, mutta sen puolustuspelaaminen tasakentällisin on jättänyt jonkin verran toivomisen varaa. Loppuvuodesta onnistumisia tuli vähemmän myös hyökkäyspäässä, mikä takasi heikot tulokset. Seitsemässä edellisessä ottelussaan helsinkiläiset ovat onnistuneet voittamaan ainoastaan heikoimmat vastustajansa HPK:n, Sportin ja SaiPan. Toki keskimmäinen on myös samaisella otannalla kertaalleen kaatanut HIFK:n.

Vieraiden kokoonpanossa on ollut viime aikoina jonkin verran puutteita, kun sekä Aleksanteri Kaskimäki että Otto Salin ovat Nuorten Leijonien mukana. Toisaalta pitkään loukkaantuneina olleet Leo Komarov sekä Aron Kiviharju ovat yhä olleet sivussa, mutta ensin mainitun paluu on jo lähellä. SaiPa-ottelussa keskiviikkona alakerrasta olivat Salinin ja Kiviharjun lisäksi sivussa esimerkiksi Petteri Lindbohm sekä Kasper Kotkansalo. HIFK on paikannut alakerran loukkaantumisiaan hankkimalla Valtteri Kakkosen ja Oskari Mannisella.

HIFK ei ole viime aikoina esittänyt parastaan ja sairastupansa lähes tyhjentänyt KooKoo saa kehiin palanneen kolmikon myötä valtavasti lisää paukkuja. Isäntää aliarvostetaan kertoimissa ja lopullinen kotivoitto maistuu ehdottomasti tiketille sopivalla panostuksella.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Voittaja (sis. jatkoaika ja rankkarit) – KooKoo kertoimella 2,15.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.