la 06.11. klo 17:00

KooKoo - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö yliarvioitu HIFK jalkoihin sarjan parhaan kotijoukkueen vieraana?

Erinomaisessa vireessä porhaltava KooKoo saa vieraakseen HIFK:n lauantaina Liiga-kierroksella. HIFK:lle tarjotaan melko reipastakin ennakkosuosikin asemaa, vaikka KooKoo on etenkin Kouvolassa ollut raudanlujassa iskussa. Kotijoukkue porhaltaa kohti viikonloppua sarjan piikkipaikalla, eikä syyttä.

KooKoo on ollut alkukauden vaikeuksiensa jälkeen hurjassa lennossa, mistä kertoo myös sen nousu sarjan piikkipaikalle. Isännillä runkosarjaa on vierahtänyt jo yli kolmasosa, kun sillä on pelattuja otteluita 21. Pisteitä on yhdellä parhaimmin tasaviisikoin viimeistelevistä joukkueista kasassa jo 38.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HIFK hävisi perjantaina kotonaan Sportille loppunumeroin 2–3 jatkoajalla. Vaikka helsinkiläisten pelaaminen on parantunut, ei se vieläkään pysty riittävän ehjään suorittamiseen. Erot ottelujen välillä voivat olla todella suuria ja perustekemisen lisäksi erikoistilanteissa on yhä kosolti parantamisen varaa suhteessa odotuksiin.

Isäntä on ollut alkukaudella sarjan vahvin kotijoukkue pistekeskiarvolla mitaten ja nimenomaan kotonaan ryhmä on saalistanut kovimmat päänahkansa. Edellisessä kotikamppailussaan SaiPan lopulta 2–1-lukemin kaatanut Olli Salon joukkue on jäänyt pisteittä ainoastaan kertaalleen kymmenen ottelun otannalla. HIFK:n taso ei ole vieläkään paras mahdollinen, joten vahvalla kotijoukkueella on ehdottomasti iskun paikka.

Uhmapelaajat ei täysin sulata HIFK:lle lyötyä rankan ennakkosuosikin asemaa, vaan se kyseenalaistetaan nostamalla pelivalinnaksi lopullinen kotivoitto. KooKoo on pistekeskiarvolla punnittuna jopa sarjan ykkönen kotikamppailuissa ja se suorittaa jo tällä hetkellä parhaalla mahdollisella tasollaan – kenties jopa hieman sen yli. Helsinkiläiset puolestaan tuntuvat alittavan rimaa yhä, vaikka meno onkin hiukan surkean alun jälkeen kohentunut.