ke 31.01. klo 18:30

KooKoo - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Ilveksen vaikeudet todellakin ohi, vai nappaako KooKoo isot pisteet pudotuspelitaistoa ajatellen?

Keskiviikkona taistellaan Kouvolassa, kun kovasti pisteitä kaipaava KooKoo saa vieraaksi kärkipaikkaa pitävän Ilveksen. Ilves ei aivan parhaista asetelmista kaukaloon pääse, sillä se pelasi tiistaina Hämeenlinnassa ja vastaavasti illan isäntä pääsee matsiin tuorein jaloin. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa kuukausi takaperin KooKoo haki Tampereelta täyden pistepotin komeasti lukemin 0-4.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 50€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Paikkoja kymmenen parhaan joukkoon on edelleen jaossa ja KooKoo on tällä hetkellä yksi niistä joukkueista, joilla ei ole enää yksinkertaisesti varaa virheisiin. Erot on todella pieniä ja hyvinkin kurottavissa, mutta KooKoo on viime aikoina jättänyt niin sanottuja helppoja pisteitä pöydälle aivan liikaa. KooKoo on kohdannut hiljattain heittopussi SaiPan ja suurissa vaikeuksissa olleen JYPin molemmat kahdesti eikä mukaan tarttunut kuin vain neljä pistettä. Mistään katastrofista ei vielä puhuta, mutta isännillä on ehdottomasti vielä enemmän annettavaa. Osittain ongelmat johtui myös poissaolohuolista, jotka näillä näkymin on suurelta osin takanapäin.

Ilves näyttäisi olevan selättänyt pahimmat vaikeudet, joita se koki joulukuun loppupuolelta alkaen voitettuaan kymmenestä ottelusta vain kolme. Hiljattain irtosi taas neljä täyttä pistepottia KalPalta, Sportilta, HIFK:lta sekä Tapparalta. Viime lauantain 0-2 kotitappiota Sportia vastaan puolestaan voidaan pitää puhtaasti ohipelinä paikalliskamppailun jäljiltä. Tiistain vierailu Hämeenlinnassa ei mikään huippuesitys ollut, mutta lopulta mukaan tarttui kaksi pistettä.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
🚨 CLENNY

Ilveksen jatkoaikavoiton sinetöi jenkkipuolustaja Adam Clendening, joka on tehnyt 27 ottelussa 24 (7+17) tehopistettä! 🔥

Clennyn pistekeskiarvo on kaikista Liigan puolustajista kolmanneksi paras.

#Ilves #Liiga đź“ş MTV Katsomo+

Vaikka KooKoon suoritteita tulikin mollattua, tällä kerralla vedot suunnataan altavastaajan puolelle ja lapulle otetaan maltillisella panoksella KooKoon suoraa voittoa(1×2). Ilves on tottakai joukkueista vahvempi, mutta vieraiden kertoimet on painettu jo aivan liian alas. KooKoo ei myöskään ole niin huono mitä parit edeltävät tulokset antaa ymmärtää eikä parempaa paikkaa sen todistamiselle tule kuin kotiyleisön edessä tuoreilla jaloilla.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa 1×2 – KooKoo kertoimella 2,95.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.