Liiga la 21.01. klo 17:00

KooKoo - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL-mestari debytoi Ilveksessä! Lepoetu on todella merkittävässä roolissa, joten jääkö KooKoo taas pisteittä?

KooKoo pelasi eilen Lahdessa ihan mukavan ottelun, jota se jopa hallitsi orastavasti. Tehokkuus maalipaikoissa oli kuitenkin tipotiessään – jatkuuko tuhlailu myös vahvistunutta Ilvestä vastaan? Tamperelaisjoukkue tiedotti perjantaina hankkineensa entisen KHL-mestarin riveihinsä kouvolalaisten paikalliskilpailijan SaiPan riveistä!

Ilves pelasi viimeksi torstaina, mistä se saa automaattisesti selvän edun tulevaan otteluun. Joukkue on myös päässyt matkustamaan Kouvolaan jo ottelua edeltävänä päivänä. Tupsukorvien ruuti oli kotona märkää KalPaa vastaan ja se on ollut viime aikoina trendi muutenkin. Pitää kuitenkin muistaa, että laadukkaita maalipaikkoja joukkue kykenee edelleen luomaan mukavasti.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Tampereen Ilves

@ilveshockey
#Ilves ja #SaiPa ovat sopineet kahta hyökkääjää koskevasta pelaajavaihdosta, jossa Jarno Koskiranta siirtyy Ilvekseen lainalle loppukaudeksi ja Emil Järventie liittyy SaiPan riveihin tämän ja ensi kauden kattavalla lainasopimuksella.

📝 Tiedote: bit.ly/3iKzKwc #Liiga

Eilen Lahdessa raastavan 3–1-tappion kärsinyt KooKoo matkusti takaisin kotiin yötä vasten ja lauantaina pitäisi jälleen olla täydessä terässä. Jos Jasper Patrikaisen ohittaminen tuntui perjantaina vaikealta, miten mahtaa olla Marek Langhamerin osalta? Tšekkivahti kuuluu Liigan ehdottomaan maalivahtieliittiin ja on ollut iso palanen Ilveksen kuluvan kauden menestystarinassa.

Tiettävästi tamperelaisjoukkue on heti saanut SaiPasta saapuneen Jarno Koskirannan mukaansa ja debyyttiä voitaneen odottaa jo lauantaille. Löytääkö Antti Pennanen kumppaneineen oikean roolin Koskirannalle? Entä kulmahammasta viimeistelyyn? Uhmapelaajat uskoo, että Ilves palaa väkisin voittokantaan ja selkeän lepoedun myötä tarjottu kerroin on fantastinen. Vierasvoitto lähtee lapulle (1X2).