Liiga ke 15.02. klo 18:30

KooKoo - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isot pisteet jaossa – KooKoon ja Jukureiden välillä ei turhia riskejä oteta!

Keskiviikkona Liigassa on pudotuspelitaistoa ajatellen erittäin mielenkiintoinen taisto luvassa, kun Jukurit matkaa Kouvolaan KooKoon vieraaksi. Joukkueet löytyy peräkkäisiltä sijoilta juuri kymmenen parhaan joukon ulkopuolelta ja pisteissä ero ylöspäin on todella pieni. HPK löytyy sijalta 10. ja sillä on kaksi pistettä Jukureita enemmän. KooKoo puolestaan on neljän pisteen päässä HPK:sta, mutta sillä on vielä kaksi ottelua HPK:ta ja Jukureita vähemmän pelattuna. Isot pisteet on siis tarjolla.

KooKoo on viime aikoina päässyt jo lähes pudotuspelien kaltaisia matseja takomaan, kun viimeisissä neljässä ottelussa vastassa on ollut TPS, Kärpät, Lukko ja Tappara. Vaikeasta otteluohjelmasta huolimatta isännät on selviytynyt mallikkaasti, sillä ainoa tappio tuli Lukkoa vastaan lukemin 1-3. Tehot on ollut vähissä, mutta vastaavasti oma pääty ja ennen kaikkea maalivahtiosasto on hiljalleen pääsemässä sille tasolle, jota viime kauden otteiden jälkeen KooKoon leirissä toivottiin.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Myös vieraat on hiljattain saanut pitkään kaivattuja onnistumisia, kun viimeisistä kolmesta ottelusta on tullut pelkkiä voittoja. TPS ja Sport kaatui jatkoajan jälkeen, mutta ennen kaikkea lukemiin 1-3 päättynyt ryöstöretki Ilvestä vastaan oli todella tärkeä mikkeliläisten itseluottamukselle. Ennen voittoja Jukureilla oli todella pitkä vaisumpi jakso, mutta nyt vieraat on toivon mukaan saanut taas uutta puhtia taisteluun paikasta jatkopeleihin.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Vaasasta kaksi pistettä kahdella maalilla!

🚨 0-1 Jormakka
🚨 1-2 ja Huuhtanen

đź“ş @CMoreSportFi #Jukurit #Liiga

Molemmat joukkueet on takonut viime aikoina vähämaalisia taistoja ja sillä linjalla toivon mukaan jatketaan myös tällä kerralla. Lapulle otetaan alle 5,0 maalia varsinaiselle peliajalla – tasan viidellä osumalla panos palautuu. Vaikka mitään ei vielä varsinaisesti ratkaista, on ottelussa kuitenkin jatkopaikkaa ajatellen isot panokset kyseessä, mikä todennäköisesti pienentää marginaaleja ja vähentää turhien riskien ottoa.