Liiga la 02.04. klo 17:00

KooKoo - Jukurit

Vieläkö maalivahtipeli loistaa, vai joko on aika avata maalihanat?

Lauantaina on vuorossa KooKoon ja Jukureiden välisen ottelusarjan neljäs kohtaaminen. KooKoo johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-1, mutta ottelu ottelulta Jukurit on parantanut tasoaan ja mikäli KooKoo ei siihen lauantaina pysty, tulee voitot tasoittumaan. Maalivahtipelin avulla KooKoo pysyy pelissä mukana ottelusta toiseen, mutta nyt myös muun joukkueen olisi aika nousta esille.

Vaikka KooKoo voitti kaksi ensimmäistä ottelua, oli se jo jälkimmäisessä selvästi vastaantulija. Kolmas ottelu Mikkelissä olikin sitten täysin kotijoukkueen hallintaa. Jukurit piti kiekkoa, loi paikkoja ja laukoi paljon, mutta maalin asti kiekko löysi ainoastaan kertaalleen ylivoimalla, kun Petrus Palmun veto ohitti Nick Malikin. Määrällisesti KooKoo hävisi laukauksissa selvästi, mutta vähistä paikoista huolimatta se sai jokusen erittäin laadukkaan mahdollisuuden.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Maalivahtipeli on ollut tämän sarjan suurin taistelu ja vaikka Jukureiden Oskari Salminen ei ole huonosti pelannut, on Malik vienyt taiston täysin. Malik on ollut kaikissa kolmessa ottelussa loistava ja pitkälti hänen ansiosta KooKoo oli vielä tuloksellisesti loppuun asti pelissä mukana kolmannessa ottelussa. Hyökkäyspäässä Samuli Ratinen on noussut suureen rooliin viimeistellessä pudotuspeleissä kolme maalia.

Vähämaalisuus on ollut tämän otteluparin teema, mutta nyt on vetojen osalta aika iskeä kiinni overiin. Maalivahtipeli on loistavalla tasolla, mutta vähämaalisista lukemista huolimatta maaliodottamaa on kaikissa kolmessa ottelussa syntynyt useamman maalin edestä – varsinkin kahdessa viimeisimmässä. Lapulle otetaan yli 4,5 maalia jatkoaika mukaan lukien, eli myös 2-2 tasatuloksella päästään lunastamaan. Jos maalipaikkoja syntyy samalla tahdilla, alkaa verkot jossain vaiheessa väkisinkin heilumaan.

10 euroa pelirahaa