Liiga ti 29.03. klo 18:30

KooKoo - Jukurit

KooKoo ja Jukurit aloitti tasaisissa merkeissä ja samaa sopii odottaa myös jatkossa!

Tiistaina on vuorossa KooKoon ja Jukureiden välisen ottelusarjan toinen mittelö, joka siirrytään pelaamaan Kouvolaan. KooKoo kävi maanantaina ryöstöretkellä ja sarjasta tuli kertaheitolla äärimmäisen mielenkiintoinen. Kotiedun myötä lähtökohdat iltaan on aikalailla 50-50, mikä näkyy myös kertoimissa – suurin osa buukkereista tarjoaa tasapelille selvästi alle 4,00 kerrointa.

Ensimmäisessä ottelussa avausmaalia saatiin odottaa aina ottelun puoleen väliin asti kunnes Joose Antonen vei KooKoon ylivoimalla johtoon. Jukurit tasoitti erän lopulla Libor Zabranskyn osumalla, mutta vain minuutin myöhemmin Aleksi Ainali iski voittomaaliksi jääneen osuman. KooKoo keskittyi kolmannessa erässä puolustamiseen ja onnistui siinä myös hyvin – Jukurit ei saanut kunnon kiriä aikaiseksi ja Toni Suuronen sinetöi tyhjään maaliin loppulukemiksi 3-1.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Vaikka maaleilla ei varsinaisesti juhlittu, oli ottelu odotettua avonaisempaa ja paikkoja lisäosumille oli tarjolla. Lopputulos ei kuitenkaan yllätä, sillä tämän ottelusarjan isoin kaksintaistelu sijoittuu maalivahtiosastolle Oskari Salmisen ja Nick Malikin välille. Molemmat hoiti oman tonttinsa mallikkaasti.

Runkosarjassa erikoistilannepelaaminen oli Jukureilla selvästi parempaa, sillä sen ylivoima oli yksi sarjan parhaista ja alivoima keskikastia. KooKoolla puolestaan alivoima oli sarjan huonoin eikä ylivoima paljoa sen parempaa. Ensimmäisessä ottelussa KooKoo kuitenkin onnistui erikoistilanteissa täydellisesti selvittäen molemmat alivoimat ja tehden maalin ainoalla ylivoimakerralla.

Vaikka Jukurit lähti sarjaan selvänä suosikkina, muutti KooKoon vierasvoitto asetelmia mielenkiintoiseen suuntaan ja eilisen tapaisia tasaisia ja vähämaalisia otteluita sopii odottaa läpi sarjan. Toiseen taistoon vetojen osalta lähdetään jälleen vähämaalisuuden kautta ja otetaan lapulle alle 1,5 maalia ensimmäiseen erään. Alku voi olla jälleen vauhdikas, mutta se ei automaattisesti tarkoita huippupaikoille pääsemistä. Maalinedustan puolustaminen on ykkösprioriteetti eikä sarjan kärkivahteja helpolla ohiteta.

10 euroa pelirahaa