to 18.01. klo 18:30

KooKoo - JYP

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Liigan kriisipesäkkeelle etsitään vastapeliä jo seuraavaankin matsiin – hyppää vankkuriin!

Kuinka tuhota jääkiekkoseura muutamassa viikossa? Jyväskylässä voitaisiin kirjoittaa opas kyseisestä aiheesta, sillä persmäki on ollut niin julmaa että oksat pois. Kaukalossa surffaillaan tappiosta toiseen, ja nyt ongelmat ovat siirtyneet jo kentän ulkopuolellekin: Sami Nikun seuraavaa liikettä odotetaan pelonsekaisin tuntein. Ei KooKookaan ole ollut tämän kauden mallioppilaita, mutta tämänhetkisen Jypin rinnalla kouvolalaiset näyttävät ihan tolkun joukkueelta.

Hola amigo! Katso Betsamigon tarjous vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KooKoo on ollut siitä kummallinen joukkue, että sen hyvän ja huonon päivän ero on aivan käsittämättömän suuri. Lauantaina Sumulaaksossa nähtiin hyvä KooKoo, kun HPK niitattiin ansaitusti maan rakoon. Voittolukemat olisivat voineet olla vieläkin julmemmat kuin toteutunut 4-0. Kotiottelut ovat sujuneetkin KooKoolta viime aikoina mainiosti, ja niillä se on saanut pidettyä pudotuspeliunelmansa elossa.

Olisi mielenkiintoista saada joskus oikeasti tietää, mitä Jypissä tapahtui kauden edetessä. Nyt takalukko on aivan käsittämätön, eikä pahan syöksykierrettä saada oikaistua millään tavalla. Mikko Heiskasella ei ole minkäänlaista työkalupakkia peliesitysten parantamiseksi, ja mies taisikin syyttelyillään menettää koko pukukopin. Puheenjohtaja Jukka Seppäsen edesottamukset ovatkin luku sinänsä. Organisaatio on täydellisessä alennustilassa. Lisäosviittaa joukkueen tilasta voi vielä hakea keskiviikon Tappara-ottelusta.

Vetoja haetaan silti jo ennen tätä ottelua kotivoitosta. Ei ole vielä nähty yhtään merkkiä siitä, että Jypin tilanne oikenisi. Kotivahva KooKoo kelpaa lapulle. Kerroinpudotuksen vaara on ilmeinen, varsinkin jos Tappara murskaa Jypin tiistaina.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.