Liiga ti 14.03. klo 18:30

KooKoo - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpät sai sairastuvalta kaivattuja apuja, mutta sarja ei ole vielä paketissa – KooKoo iskee kovaa kotiyleisön edessä!

Tiistaina KooKoon ja Kärppien välinen ottelusarja siirretään Kouvolaan, jossa kotijoukkue on kovan paikan edessä. Kärpät vei avausmatsin lukemin 4-2 ja nyt paineet siirtyy KooKoolle. Kärppien runkosarja päättyi mollivoittoisesti ja vaikka maanantain esitys oli askel parempaan päin, tulee vierasottelu olemaan jälleen kova haaste.

Tämän taiston yksi isoista käännekohdista tulee olemaan se, kumpi pystyy ottamaan tarvittavan askeleen eteenpäin erikoistilanteissa. Runkosarjassa molemmat joukkueet olivat ali- ja ylivoimalla sarjan heikoimpien joukkueiden seassa ja varsinkin Kärppien nimimiehiltä voisi odottaa enemmän. Ensimmäisessä matsissa ainoa ylivoimamaali meni KooKoolle, mutta toki jäähyminuutit jäi vähiin molemmissa leireissä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Kukapa muukaan kuin kapteeni Liedes! 🔥

🚨2–1 YV Liedes (Rautiainen, Antonen)

🎥 @CMoreSportFi

#KĂ„RvsKOO #Liiga

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
🚨 2–1 KAPTEENI TUO PELIIN MUKAAN YLIVOIMALLA❗️🔥

🍏 Rautiainen ja Antonen!

#KĂ„RvsKOO #Liiga

Avausotteluun Kärpät sai kaksi tärkeää palasta takaisin kokoonpanoon, kun sekä Julius Junttila, että myös maalivahti Joel Blomqvist tekivät paluun. Junttila nousi heti ratkaisijan rooliin viimeistellen kolme maalia. Blomqvist myös antoi vahvat näytöt pitkän tauon jälkeen ja nähtäväksi jää halutaanko häntä kuormittaa heti kahden ottelun verran, vai tarjotaanko esimerkiksi maanantaina penkillä olleelle Niclas Westerholmille torjuntavastuu. Ajoittain vieraiden tolppien välissä todellisena muurina toiminut Leevi Meriläinen ei ollut maanantaina pelikunnossa.

Vahvan viimekauden jälkeen maalivahtiosastoa povattiin KooKoon vahvuudeksi, mutta isossa kuvassa se ei sitä tällä kaudella ole ollut. Toki avausottelun maaleja ei voi pelkästään Oskari Setäsen piikkiin laittaa, sillä koko alakerta nukahti pariin otteeseen ja muun muassa Junttila pääsi maaleistaan kaksi iskemään yksin Setästä vastaan.

Liiga

@smliiga
🚨 Julius Junttila pääsee paikkaan ja armoton ratkaisu uppoaa sisään! 🔥

@OulunKarpatFi:llä on tyly alku – heti 9 sekunnin kuluttua lukemat ovat jo 2–0. 💪

📺: @CMoreSportFi | #Liiga #Kärpät

Uhmapelaajat oli jo avausottelussa KooKoon kyydissä eikä maanantain tappiosta huolimatta lähdetä kelkkaa kääntämään. Lapulle poimitaan KooKoon suoraa voittoa. Kärppien taso viime aikoina on ollut kaukana siitä, mitä sen materiaalilta voidaan odottaa ja voitosta huolimatta se ei varsinaisesti dominoinut, vaan enemmänkin onnistui käyttämään KooKoon muutaman nukahduksen hyvin hyödyksi. Panoksen kanssa pidetään maltti mukana.