pe 15.12. klo 18:30

KooKoo - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Herkkukerroin tarjolla! Pärjääkö Kärpät ilman parasta sentteriään ja alakertansa isäntää?

Herkkupalaa on tarjolla! Kärpät pelaa perjantaina ilman kaikista kriittisimpiin tekijöihin lukeutuvia kärkipelaajiaan, joita ilman se on pulassa. KooKoolla on omat poissaolonsa, mutta siitä huolimatta se on pystynyt viime aikoina erinomaisiin suorituksiin etenkin kotikaukalossaan. Vaikea iltapuhde on oululaisvieraille luvassa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kärppien keskikaista on nojannut erittäin vahvasti Arttu Hyryyn, mutta nyt joukkueen paras sentteri ja ykkösaloittaja on Leijonien matkassa Sveitsin EHT-turnauksessa. Yhdessä Marko Anttilan ja Aleksi Antti-Roikon kanssa oululaisten toimivimman ketjun muodostanut hyökkääjä ei ole helppo pala korvattavaksi – ei varsinkaan, kun sentteriosasto falskaa pahasti. Peter Tiivola on ollut pääasiassa popcorn-osastolla aivan syystä, Joonas Kemppaisen liike ei enää tunnu riittävän ja Ville Koivunen on sentterinä stunttaava laitahyökkääjä.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärppäkapteeni Atte Ohtamaa kantaa C-kirjainta rinnassaan myös torstaina käynnistyvässä Sveitsin EHT-turnauksessa! 🦁🇫🇮

#Kärpät #Liiga

Kärppien alivoimapelaamisen ja kiekottoman puolustamisen johtohahmo Atte Ohtamaa on niin ikään Leijonissa. Jättimenetys numero kaksi. Vahvan peruspelaamisensa lisäksi konkaripuolustaja on ollut täsmäase ylivoimalla ja kyennyt jatkuvasti laadukkaisiin ratkaisuihin myös kiekollisena. Kun toinen kovan profiilin puolustaja Martin Jandus on niin ikään EHT:llä ja Emil Pieniniemi puolestaan sivussa Nuorten Leijonien leirityksen takia, on Lauri Marjamäki pakotettu kompromisseihin myös puolustuspään suhteen.

KooKoo on pelannut kahdessa edellisessä kotiottelussaan nollapelit ja voittanut sekä Pelicansin että Jukurit. Edellisestä ottelusta sivussa olivat esimerkiksi entiset Kärpät-hyökkääjät Petter Emanuelsson sekä Ville Leskinen, mutta molempia odotellaan hiljalleen takaisin kokoonpanoon – Emanuelssonilla ei tiettävästi ole mitään isompaa, joten hänet luultavasti perjantaina nähdään kehissä. Leskisen osalta tilanne on enemmän auki.

Vieraiden menetykset osuvat erittäin arkoihin paikkoihin. Etenkin Hyryn merkitys on Marjamäen joukoille massiivinen ja nyt se vasta konkreettisesti nähdään, kun leijonanosa aloitus- ja kaksinkamppailuvoittoja, laadukasta kahden suunnan tekemistä sekä tehoja on sivussa. KooKoon kotikertoimet ovat näistä lähtökohdista käsittämättömän kovia ja isäntien lopullinen voitto on Uhmapelaajien valinta perjantaille.

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.