Liiga pe 04.02. klo 17:00

KooKoo - Kärpät

Kärpät pelaa perjantaina Mestis-tason kokoonpanolla

Kärpät kärsii pahasti koronatilanteen sekä olympiaedustusten aiheuttamista poissaoloista, eikä se ole juurikaan pystynyt noin pariviikkoisen pelitaukonsa aikana harjoittelemaan. Koronatartuntoja on ollut ja on hirvittävä määrä ja Kärpät joutui lainaamaan viikonlopuksi peräti seitsemän pelaajaa, jotta se sai parisittua miehistön kasaan. KooKoo pelasi viime viikonloppuna vasta vuoden ensimmäiset ottelunsa, mutta nyt sillä on lähes paras miehistö kasassa.

Korona iski Kärppiin todella pahasti tammikuun toiseksi viimeisellä viikolla. Tautitapauksia on tiettävästi pahimmillaan ollut jopa lähemmän 20, mistä viitteitä nähdään myös joukkueen laina-painotteisessa kokoonpanossa. Saku Mäenalanen sekä Atte Ohtamaa ovat Leijonien mukana olympialaisissa, eivätkä siksi pelaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Puolustuspään vakiomiehistöstä puuttuvat Ohtamaan lisäksi Topi Niemelä, Mikko Niemelä, Axel Rindell sekä Janne Niskala. Hyökkäyspäässä esimerkiksi Ville Leskinen, Aku Räty, Ville Koivunen sekä Jesse Koskenkorva puuttuvat kokoonpanosta. Ykköskentällistä johtaa vasta 18-vuotias KalPa-laina Oliver Kapanen ja kolmoskentällisessä hyökkää SaiPastakin tuttu, mutta nykyisin Imatran Ketterää edustava Elmeri Kaksonen. Kolmospuolustajaparin muodostavat puolestaan niin ikään imatralaisten riveissä kiekkoileva Jegor Šehovtsov sekä Iisalmen Peli-Karhujen Juho Korhonen.

KooKoo voitti edellisessä kotikamppailussaan mukavalla esityksellä Pelicansin lukemin 4–3. Kotijoukkueen kokoonpanotilanne on melko hyvä – vieraisiin verrattuna jopa loistava. Isäntä on saanut harjoitella mukavasti koko viikon ja tilanne on todella suurissa haasteissa painivaan vierailijaan nähden loistava. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2) ja betsi lyödään sisään William Hillille. Nauti markkinoiden parhaista kertoimista, nopeimmista kotiutuksista sekä parhaista eduista ja avaa tili tästä!

10 euroa pelirahaa