Liiga ke 28.12. klo 18:30

Lukko - KooKoo

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tapanina se nähtiin – sarjakärki ei voi sleebailla kotonakaan!

Raumalla vastakkain ovat sarjaa johtava Lukko ja kotikammollaan syksynsä vaikeaksi tehnyt KooKoo. Molemmat joukkueet ottivat tapaninpäivänä voitot – Lukko tosin tarvitsi omaan voittoonsa myös jatkoajan. KooKoo on ottanut hämmentävästi kolme neljäsosaa pisteistään vieraissa, joten sen sijoitukseen sarjataulukossa voi suhtautua pienellä varauksella.

Lukko joutui Sportin kanssa tiukoille, ja onnistui viemään matsin nimiinsä vasta jatkoajalla. Tiukille veti sekin, sillä Sport oli yläriman päässä otteluvoitosta. Raumalaisten paletti on kuitenkin ollut kunnossa koko syksyn, mistä luonnollisesti sarjasijoitus kertookin. Pelitavallisesti aletaan olla siellä missä pitääkin, ja joukkueessa on taitoa ja leveyttä yllin kyllin. Lukolle voi ennustaa kokonaisuudessaan hyvää kautta.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

KooKoo katkaisi tappioputkensa Lappeenrannassa, missä se kaatoi ansaitusti SaiPan lukemin 1-4. Ottelun ensimmäisessä erässä kouvolalaiset olivat vielä joulutunnelmissa, mutta jatkossa paremmuus tuli ilmi kyllä selkeällä tavalla. KooKoon pelitapa on hyvin kontrollissa, mutta kotiluokaansa Sumulaaksoon se tarvitsisi kyllä jotain ihmerohtoa, jotta kummallinen vinouma tilastoissa oikenisi.

Liiga

@smliiga
🚨 Eero Teräväinen sivaltaa terävästi ja @KouvolanKooKoo johtoon Lappeenrannassa! 🎯

đź“ş: @CMoreSportFi

#Liiga

Lukko on ottelussa liian suuri suosikki. Homma on ihan hallussa, mutta Sport-peli osoitti, ettei joukkue voi lähteä taistoon löysin rantein ketään vastaan edes kotona. Niinpä vieraille otetaan ottelun lopullisesta voittajasta pieni betsi. Vedon maistuvuutta lisää uusien asiakkaiden etu, jolla pääsee hienosti alkuun Galaksinolla.

Näin teet tällä vedolla 91€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ KooKoolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto KooKoo ml 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat reilut 91€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.