pe 29.09. klo 18:30

KooKoo - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KooKoon kokoonpanotilanne on parempaan päin, mutta jatkuuko vaikeudet edelleen?

Heikon alun kaudelle saanut KooKoo palaa jälleen kaukaloon perjantaina, kun vieraaksi saapuu niin ikään pientä vuoristorataa kulkenut Lukko. KooKoo on toistaiseksi onnistunut voittamaan ainoastaan materiaalin osalta sarjan heikoimpiin joukkueisiin kuuluvat SaiPan ja Sportin, mutta parantunut kokoonpanotilanne lupailee hyvää jatkoa ajatellen. Molempien edellinen ottelu on keskiviikolta, joten sen suuremmin lepoetua ei ole tarjolla kummallekaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 20€ arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KooKoo aloitti viikon kotiottelulla Tapparaa vastaan. Tietyllä tapaa yhtä pistettä Tapparan tasoista jengiä vastaan voi pitää onnistumisena, mutta enemmänkin olisi ollut tarjolla lähtökohdat ja ottelun tapahtumat huomioiden. Tapparalla häämötti edessä paikalliskamppailu, se myös peluutti kakkosvahti Eetu Randelinia ja lisäksi KooKoo vei ottelun maaliodottamat nimiinsä. KooKoon osalta positiivista on se, että poissaolo tilanne on hiljalleen parempaan päin ja esimerkiksi Charle-Edouard D’Astous sekä Ville Leskinen olivat mukana Tapparaa vastaan.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Charle-Edouard D'Astous palasi eilen hurjana: illan saldo 11 laukausta, syöttöprosentti 85,7% ja teholukema +2! 🔥

🎟️ 𝙆𝙤𝙤𝙆𝙤𝙤–𝙇𝙪𝙠𝙠𝙤: bit.ly/3PLOmJ8

#yksijoukkue #liiga

Vaisun alun jälkeen Lukko on saanut pari isoa onnistumista alle. Ensin Kärpät kaatui vieraissa lukemin 3-2 ja keskiviikkona se ei jättänyt mitään mahdollisuuksia Pelicansille. Ottelu oli täysin Lukon hallussa ja loppulukemiksi jäi 4-0. Lukon osalta on myös muistettava se, että sen otteluohjelma on ollut alkuun erittäin haastava. Avausottelussa vastassa oli HPK, mutta sen jälkeen vastustajat ovat kuuluneet ennakko-odotusten osalta sarjan parempaan puoliskoon.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
"The team played well in front of me"

Nollapelin torjunut Sam Harvey summaa illan matsin ⬇️

#Lukko #Liiga

Vetojen osalta käännetään katseet kohti Lukkoa ja tällä kerralla vetovalinnaksi lähdetään hakemaan vieraiden vähintään kolmea tehtyä maalia varsinaisella peliajalla. KooKoon kohdalla yksi alun ongelmista on ollut se, että maalivahtiosastolla Nick Malik eikä Oskari Setänen kumpikaan ole varsinaisesti onnistunut ottamaan joukkuetta harteilleen. Mobilebetin tarjoama 2,02 kerroin otetaan ilomielin kokeiluun keskitason panoksella.

Voita kympillä 20,20€ – saat 20€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa erinomaisen uudistetun tervetulotarjouksen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peesaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 20,20€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Joukkueen maalit – Lukko yli 2,5(60min) kertoimella 2,02.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.