Liiga pe 30.09. klo 18:30

KooKoo - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KooKoon kotivoitolla riskitön 72 euron tili? Kyllä kiitos!

Kouvolassa nähdään perjantaina mielenkiintoinen kiekkotrilleri KooKoon ja Rauman Lukon välillä. KooKoo on ollut alkukaudella hurjassa vedossa. Lukon taso on puolestaan heitellyt laidasta laitaan. Odotamme ottelusta tasaista kamppailua, mutta näemme KooKoon hienoisena ennakkosuosikkina. Kertoimissa puolestaan suositaan Lukkoa, joten pelivalintamme on selvä.

KooKoo on hävinnyt tällä kaudella vain kaksi ottelua. Yhden maalin tappiot tulivat TPS:ää ja Tapparaa vastaan. Muut neljä otteluaan KooKoo on voittanut ja joukkueen peli on mennyt koko ajan eteenpäin. Tässä vaiheessa kautta näyttää siltä, että Olli Salo on Liigan aliarvostetuin päävalmentaja. Hänen joukkueensa pelaa monipuolista lätkää, jossa pystytään lähtemään sekä nopeasti että kontrolloidusti. Kouvolalaisilla on kaksi erinomaista hyökkäysketjua, mutta joukkueen ehdoton supertähti on Linus Andersson. Ruotsalaishyökkääjä on tykittänyt kuuteen matsiin tehot 4+5=9.

Lukolla on erinomainen hyökkäyskalusto, mutta hyvin puolustavat joukkueet ovat onnistuneet pitämään Lukon hyvin poissa maalipaikoilta. Pelicansia ja TPS:ää vastaan raumalaiset aikaiseksi yhteensä vain kolme maalia. KooKoota vastaan maaliverkkojen heiluttaminen ei tule olemaan helpompaa. Vastaansa Lukko saa myös Liigan vaarallisimman ylivoiman, kun KooKoon ylivoimaprosentti on huima 30.

Ottelu on tasainen, mutta KooKoo on kotonaan pieni ennakkosuosikki. Kouvolalaisille kolmosta hipova kerroin on selvä ylilyönti, ja pelivalintamme on KooKoon kotivoitto. Emme lähde turhaan varmistelemaan vetoa veikkaamalla lopullista voittajaa, sillä saamme joka tapauksessa tehtyä vedosta täysin riskittömän. Ohjeet siihen alla.

Näin teet kohteella 72€ ilman riskiä:

  • Siirry LuckyCasinolle ja talleta 25€ (rekisteröintiä ei tarvita).
  • Pelaa talletuksellasi KooKoon voitto -kohdetta kertoimella 2,90.
  • Vedon osuessa voit kotiuttaa 72,50€ voitot vaikka heti. Jos veto ei kuitenkaan osu, panos (25€) palautuu vetotilillesi vuorokauden kuluessa.
  • Tarjouksessa ei ole kierrätystä.