Liiga pe 28.01. klo 15:30

KooKoo - Pelicans

KooKoon ja Pelicansin maalintekopeli on Liigan huonointa – nyt on iskunpaikka!

Liigan perjantain ottelukierroksella KooKoo ja Pelicans yrittävät katkaista tappioputkiaan toisiaan vastaan. Kummankin maalintekopeli on ollut viime aikoina todella aneemista, joten odotamme tiukkaa ja vähämaalista vääntöä. Tätä tukee myös ottelun poikkeuksellinen aloitusajankohta. Ovatko pelaajat parhaassa iskussa 15:30 iltapäivällä, kun kiekko tippuu jäähän? Pelivalintamme on, että matsissa syntyy alle 4,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 3-1, 4-0 tai 2-1 loppulukemiin.

KooKoon vire on kääntynyt vasta viime kuukausien aikana, mutta on hyvä muistaa, ettei joukkue ole juuri maaleilla juhlinut koko runkosarjan aikana. Kouvolalaiset ovatkin tehneet viidenneksi vähiten maaleja koko Liigassa. 37 ottelussa häkkejä on tehty 85 kappaletta, 2,3 ottelua kohden. Viime aikoina maalinteko on ollut vielä vaikeampaa. Neljän ottelun tappioputkensa aikana KooKoo on tehnyt vain neljä maalia, eli yhden per ottelu. Syyt tähän ovat selvät. KooKoon hyökkäyksestä ei löydy kunnon tähtiä tai maalintekovoimaa. Alkukaudella joukkue suoritti maksimitasolla potentiaaliinsa nähden, mutta talven myötä materiaalin realiteetit ovat tulleet vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Pelicans on ollut viime aikoina samankaltaisissa vaikeuksissa, vaikka joukkueen hyökkäyksestä löytyykin rutkasti potentiaalia. Pussinokat ovat niin ikään neljän matsin tappioputkessa, jonka aikana joukkue on saanut aikaiseksi ainoastaan neljä maalia. Kuukauden aikana Pelicans ei ole kertaakaan iskenyt yli kahta maalia varsinaisen peliajan aikana. Tuska maalinteon ja voittamisen suhteen näkyy nuoressa ja kokemattomassa joukkueessa.

KooKoo on ollut jo kuukauden pelaamatta, eikä Pelicanskaan ole paljoa kaukaloon päässyt peruttujen otteluiden vuoksi. Kumpikin joukkue on kärsinyt pahoista itseluottamusongelmista, ja kummankin vahvuus on ollut puolustuspelissä. Maalinteko ei siis tänään tule todellakaan ole olemaan helppoa. Kierroksen parhaan kertoimen tarjoaa tällä kertaa Casumo. Peli alkaa jo aikaisin iltapäivällä, joten nyt ei kannata vitkutella! Ei muuta kuin pelitiliä avaamaan parhaan kertoimen bookkerille ja vetoa sisään!

10 euroa pelirahaa