pe 03.12. klo 18:30

KooKoo - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelicansin voitto tuo kympin panoksella yli satasen tilin!

Liigassa nähdään tänään erityisen mielenkiintoinen kamppailu KooKoon ja Pelicansin välillä. Vastakkain ovat Liigan kenties tämän hetken kuumimmat joukkueet. Matsinautinnon maksimoimiseksi kannattaa naposteltavien lisäksi pistää vielä vetoa sisään pienen lisäjännityksen vuoksi. Pidämme ottelua erittäin tasaisena, mutta kertoimissa Pelicans ei saa ansaitsemaansa arvostusta. Niinpä pelivalintamme on Pelicansin vierasvoitto.

Karjala-turnauksen maaottelutauon jälkeen Pelicans on ollut ilmiliekeissä. Pussinokat ovat pelanneet viisi ottelua ja voittaneet niistä jokaisen. Erityisen komea saavutus on se, että jokainen voitto on tullut vähintään kahden maalin erolla. Liigasta ei tällä hetkellä löydy toista yhtä kuumaa joukkuetta. Isoa osaa Pelicansin menestystarinassa näyttelee hurjavireinen ykkösketju. Tshekkiduo Lukas Jasek ja Jiri Smejkal ovat Liigan pistepörssin kaksoisjohdossa, eikä ihme, kun katsoo kaksikon maagista yhteispeliä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Liiga

@smliiga
Pelicans-kolmikko Jirí Smejkal, Lukáš Jašek ja Iikka Kangasniemi on ollut hurjassa liidossa läpi kauden. Trio on pistepörssin neljän kärjessä ja takonut yhteensä tehot 28+47.

#Liiga @PelicansFi #PelicansFi

🎥 @CMoreSportFi

KooKoo on niin ikään ollut vahva, mutta ei niin vahva kuin Pelicans. Viidestä viime ottelustaan joukkue on voittanut kolme. Erityisen huolestuttava tappio tuli väsynyttä Ilvestä vastaan, joka oli juhlinut Hakametsän läksiäisiä myöhään yöhön edellisenä iltana. KooKoon isoin heikkous on hyökkäyksen tasapaksuus. Joukkueella ei ole tähtipelaajia, jotka illasta toiseen kykenisivät tekemään tasaista tulosta, tai jotka astuisivat ratkaisuhetkillä esiin. Hyvästä menestyksestä huolimatta KooKoo ei paljoa maaleilla juhlikaan. Miten mahtaa kouvolalaiset pysyä Pelicansin tshekkitähtien kyydissä?

Pidämme Pelicansia pienenä ennakkosuosikkina, kun taas kertoimissa asetelma on päinvastainen. Parhaan kertoimen vedonlyöjä saa Coolbetiltä, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Pelitilin luomiseen ylimääräisen kannustimen tuo se, että tallettamalla kympin saa 50 euron edestä pelikassaa. Laittamalla kympin ja bonusrahat Pelicansin voitolle, voi kymmenkertaistaa oman alkupääoman ja saada reilusti yli satasen tuoton. Ei huono palkka muutaman minuutin klikkailusta, joten ei kun pelaamaan!