Liiga ke 05.10. klo 18:30

KooKoo - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelicansin ja KooKoon peli on tehokasta unilääkettä! Vetopaikka saa valppaaksi

Liigassa keskiviikkona vastakkain ovat KooKoo ja Pelicans. Odotamme ottelusta todella tiukkaa mutta tylsää kamppailua. Maalipaikat ja maalit tulevat jäämään todella vähiin, joten luvassa on unettava ottelu. Vedonlyöjää se ei kuitenkaan haittaa, ja paras pelipaikka löytyy maalimäärän puolelta.

Alkukauden aikana Pelicans on iskenyt vain 2,5 maalia ottelua kohden. Lukema on varsin suuri, kun katsotaan itse pelejä. Pelicansin ylivoimapeli on ollut heikkoa, ja tasaviisikoin maalipaikkoja ei tule kuin vastustajan virheistä. Tällä hetkellä pussinokkien rosterin taitotaso ei yksinkertaisesti riitä. Maalipaikkoja on vaikeaa luoda, jos pelaajat eivät saa kolmea peräkkäistä syöttöä onnistumaan. Hyökkäykset kuivuvat aina viimeistään hyökkäysalueella liian vaikeaan syöttöön.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Liiga

@smliiga
🚨 @PelicansFi nollaa Tapparan Lahdessa lukemin 3-0! Lahtelaisten voittomaalin iski avauserässä kauden ensimmäisellään Sakke Hämäläinen. 👏

📺: @CMoreSportFi

#Liiga

Maaliodottamaa laskee myös kummankin joukkueen maalivahtipeli. Vastakkain saattavat hyvinkin olla koko Liigan kovimmat maalivahtitandemit. Pelicansin Patrik Bartosak (92,2) ja Jasper Patrikainen (92,3) ovat olleet hurjassa vedossa alkukaudesta. Sama pätee myös KooKoon Oskari Setäseen (91,3) ja Nick Malikiin (91,3).

Tällä kaudella valtaosa Pelicansin peleistä on ollut todella tapahtumaköyhiä. Kiekon kanssa koohotetaan, mutta hyökkäyksistä ei tule mitään. Samaan aikaan Pelicansin oma puolustuspeli kuitenkin toimii erinomaisesti. Kun nyt vastassa on erinomaisesti puolustava KooKoo, odotamme maalimäärän jäävän todella alhaiseksi. Pelivalintamme on, että matsissa syntyy alle 4,5 maalia. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 4-0, 3-1 tai 2-1 lukemiin.

Näin teet kohteella 53€ ilman riskiä:

  • Siirry LuckyCasinolle ja talleta 25€ (rekisteröintiä ei tarvita).
  • Pelaa talletuksellasi alle 4,5 maalia -kohdetta kertoimella 2,14.
  • Vedon osuessa voit kotiuttaa 53,50€ voitot vaikka heti. Jos veto ei kuitenkaan osu, panos (25€) palautuu vetotilillesi vuorokauden kuluessa.
  • Tarjouksessa ei ole kierrätystä.