la 16.09. klo 17:00

KooKoo - SaiPa

KooKoo ja SaiPa ottavat jälleen yhteen – tuoko maalivahtiosaston etu KooKoolle täydet pisteet?

Lauantaina käydään viikonlopun toinen kohtaaminen KooKoon ja SaiPan välillä. Joukkueet kohtasi perjantaina Lappeenrannassa ja nyt kamppeet siirretään Kouvolaan, jossa KooKoo lähtee matsiin selvänä suosikkina. KooKoo selvisi perjantaina voittajan, mutta ottelu itsessään oli kaksijakoinen. Jukureita vastaan KooKoo oli käytännössä koko matsin perässä, joten siinä mielessä parannusta nähtiin.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa ilmaisvedot taskuun!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Perjantain ottelussa SaiPa tarjosi heti avauserässä KooKoolle mahdollisuuden päästä kuskin paikalle eikä vieraat epäröinyt. Illan toisella ylivoimalla Benjamin Tardif vei KooKoon johtoon ja tovi myöhemmin Ville Vainikaisen 5 minuutin rangaistuksen aikana Emil Molin iski lukemiksi 0-2. Toisessa erässä SaiPa jatkoi jäähyilyä ja KooKoo puolestaan lisäsi johtoa. Kolmas erä oli kuitenkin SaiPan ja toista kertaa peräkkäin se nousi peräti kolmen maalin takaa tasoihin. Lopulta lisäpiste kuitenkin lähti KooKoon matkaan.

Liiga

@smliiga
@KouvolanKooKoo voittaa jatkoajalla kauden ensimmäisen Kaakon Derbyn!🔥

#Liiga

Maalivahtiosastolla tähän matsiin on mahdollisesti selkeää etua tarjolla KooKoolle, sillä Oskari Setänen pelasi perjantaina ja siispä torjuntavastuu todennäköisesti siirtyy Nick Malikille. SaiPa puolestaan joutuu joko peluuttamaan Jan Lukasia kolmannen kerran tällä viikolla ja vieläpä peräkkäisinä päivinä, tai sitten kakkosvahti Kari Piiroinen asettuu tolppien väliin. KooKoolta ykköspakki Charle-Edouard D’Astous on edelleen sivussa.

KooKoon kohdalla perjantain ottelu ei vielä kuitannut avausmatsin osalta nousseita huolenaiheita varsinkin kun kolmas erä oli täysin SaiPan. Sen verran on kuitenkin luotettava alkuarvioihin, että vielä toistaiseksi SaiPa ei ole kuronut eroa umpeen ja kotona KooKoo lähtee matsiin suurena suosikkina. Lapulle otetaan suoraa kotivoittoa. SaiPa on näyttänyt ihailtavaa sinnikkyyttä, mutta toisaalta ongelmat omassa päädyssä ei ole kadonnut.

Ilmaisvetoja 150€ edestä ilman kierrätystä – nosta voitot heti!

Bluechip on Uhmapelaajien uusi tuttavuus, jonne on tarjolla kolme 50€ ilmaisvetoa. Talleta 50€ ja saat 50€ ilmaisvedon, jonka voitot voit nostaa suoraan pankkitilillesi. Voit toteuttaa tämän kolmesti, eli saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä.