pe 22.09. klo 18:30

KooKoo - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KooKoon vaikeudet jatkuu – nappaako Sport kauden ensimmäisen vierasvoiton?

Perjantaina Liigaa on luvassa neljän ottelun verran ja Kouvolassa heikosti kauden aloittanut KooKoo saa vieraakseen yhden ottelun vähemmän pelanneen Sportin. Alkuarvioissa Sport jäi KooKoon taakse ja edelleen vieraiden leirissä on katsomattomia kortteja, mutta vaikea tästä KooKoolle helppoja pisteitä on luvata.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Olli Salon johdattama KooKoo on ollut tulosten osalta yksi ensimmäisten kierrosten vaisuimmista joukkueista. Otanta toki on äärimmäisen pieni, mutta toistaiseksi kone on lähtenyt yskähdellen käyntiin. HIFK:n vieraana pisteitä ei toki keskiviikkona ollut odotettavissa, mutta vain kaksi pistettä neljästä ottelusta on vaisu suoritus. Jälleen tällä kaudella katseet kohdistuu maalivahtiosastolle, jossa Nick Malikin ja Oskari Setäsen harteille on asetettu isot odotukset, mutta toistaiseksi kumpikaan ei ole onnistunut pelastamaan pisteitä isännille. Puolustaja Charle-Edouard D’Astousin lisäksi keskiviikkona sivussa olivat Emil Molin, Toni Suuronen ja Ville Leskinen.

Sport on kolmesta ottelusta voittanut yhden, mutta häntäpäähän ennakoidun vierailijan otteet on yllättänyt positiivisesti. Kärppiä vastaan irtosi piste ja TPS:n vieraana piste karkasi käsistä aivan loppuhetkillä. Ässiä vastaan Sport puolestaan oli tehokas ja ansaitsi voittonsa. Ylivoimapeli on lähtenyt hyvin rullaamaan ja vastaavasti maalilla Miroslav Svoboda on niin ikään aloittanut vahvasti. Keskiviikkona Sport tiedotti jälleen uudesta ulkomaan vahvistuksesta, kun hieman NHL-kokemusta omaava puolustaja Zack Hayes saapuu vahvistamaan alakertaa.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Welcome!
Zack Hayes saapuu vahvistamaan Sportin puolustusta.
- yhden (1) vuoden sopimus.
- viimeiset vuodet AHL ja NHL (3 ottelua)
- 190+ cm, 100+ kg.

Lue lisää / Läs mer:
vaasansport.fi/fi-fi/article/…

#VaasanSport #Liiga #vaasa #vasa #Kotkasydän

Katseet käännetään kohti kertoimia ja tällä kerralla parhaat tarjoukset löytyy Sportin suoran voiton puolelta(1×2). KooKoon kohdalla odotukset on yhä paremmissa tuloksissa mitä on toistaiseksi nähty, mutta paketti ei vielä ole missään nimessä kasassa ja poissaolot lisää haastetta entisestään. Sport on heti alkuun näyttänyt pystyvän taistelemaan hyvin altavastaajan asemassa ja saman toivotaan jatkuvan.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.